פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים לאחר קריאת כמה דיונים פה של משתמשים שבידיהם epox 4g4a+ עם מעבד 1.8 של אינטל מסדרת ה"עץ הצפוני" שהגיעו ל2.2 והחלו להגיד שהלוח אינו טוב ועוד הרבה בולשיט ... אני בעצמי באותה תקופה גם האמנתי פחות בלוח כי הגעתי עמו רק ל2.3 עד שכמובן אנטי_וירוס נתן לי טיפים חשובים . לזכרונות , מעבד ולוח תסתכלו במפרט ( מעבד 1.6 למי שלא יודע איפה המפרט ) מקווה שזה יעבוד : wcpuid קצת מסנדרה ( לא ידעתי מה להשים , אז שמתי את מה שנראה לי הכי הגיוני 8) הנה 3dmark , התוצאה יחסית נמוכה ( כנראה בגלל שאני משתמש בwin200 , אבל אני מעדיף את היציבות של win2k ופחות חמישה-עשרה פריימים מאשר את xp אבל זה לדיון אחר : הנה התוצאות , הזכרונות בראטיו של 4:5 ... מקווה שתבינו שישנם גם מעבדים עם סטפינג גרוע שאי אפשר להגיע איתם למהיריות גדולות , ולא חייבים להספיד לוח סתם .. תהנו
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים dude... תעלה את התמונות למקומות נורמאלים שנותנים Hot linking כמו הפורום של אורט... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר טוב , הצלחתי להגיע עכשיו ל2.56 יציב ... הזיכרונות ב400mhz ..יש עוד תגובות ?
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר רואים שוב את התמונות , לא יודע למה זה כל הזמן מפסיק ...בדקתי את הלינקים והם טובים .אין לי שמץ .אין לכם שאלות \ תגובות לגבי הדיון ?
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר ברר....5 דקות רואים ואז לא ..אני אקשיב בעצתו של מישה העצבני ואעלה אותם לפורום של אורט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.