פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרימישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות??
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רדיאטוררררררר!!!!!! OMG איפה אתה חי יש כבר מזגנים וכל מיני מכשירים קטנים שמחממיםעריכה:הנה משו יש המון בגוגל או סתם אתרים כמו:OLSALE P1000NETACTION וכו'http://www.themall.co.il/site/product.asp?product=3264
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר רדיאטוררררררר!!!!!! OMG איפה אתה חי יש כבר מזגנים וכל מיני מכשירים קטנים שמחממים עריכה: הנה משו יש המון בגוגל או סתם אתרים כמו: OLSALE P1000 NETACTION וכו' http://www.themall.co.il/site/product.asp?product=3264 אני לא מחפש אתרי מכירות אני מחפש שמות של דגמים איכותים ואיזה חברות טובות ואיזה גרועות
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תשמע לי אין מושג ברדיאטורים ולא ניראה לי יש כאן אנשים שמבינים אבל פשוט תבחר את החברות שהם מותג
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רדיאטוררררררר!!!!!! OMG איפה אתה חי יש כבר מזגנים וכל מיני מכשירים קטנים שמחממים OMG !~!!!!! :o :o מז... מזג...... איך קראת לזה ? מה, זאת המצאה חדשה ?? ווואי !!! נשמע כמו משהו מדהים !!!!!!!!! יש לך עוד פרטים על זה !??!??!?!?!?!!11111
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר OMG !~!!!!! :o :o מז... מזג...... איך קראת לזה ? מה, זאת המצאה חדשה ?? ווואי !!! נשמע כמו משהו מדהים !!!!!!!!! יש לך עוד פרטים על זה !??!??!?!?!?!!11111 :lol: בכל מיקרה היא לא צריכה "עוד כל מיני דברים שמחממים" היא גרה בשכירות וצריכה רק רדיאטור ואני אולי לא חושב שיש פה מומחים לרדיאטורים אבל בטח יש פה אנשים שיש להם רדיאטור ואנשים שמכירים פחות או יותר תשמות של החברות הטובות ותשמות של החברות הזבליות והאנשים האלה יכולים לעזור ולהפחית תסיכון של קניה לא מישתלמת
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר Delonghi רדיאטורים איכותיים... (יש לי כמה)אתה חושב אחרת? ???אין לי מושג ברדיאטורים ולא הבנתי ת3 נקודותDelonghi טובים או לא?ואיזה חברה הכי מומלצת?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים Delonghi טובים אני לא חושב שאני מכיר משהו יותר טוב..דרך אגב אתה מכיר את Delonghi?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים OMG !~!!!!! :o :o מז... מזג...... איך קראת לזה ? מה, זאת המצאה חדשה ?? ווואי !!! נשמע כמו משהו מדהים !!!!!!!!! יש לך עוד פרטים על זה !??!??!?!?!?!!11111 חהחהחהחה אתה מצחיק אתה יודע דיברתי בציניות אני בטוח שהוא יודע מזה מזגן
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני מחפש לאחותי רדיאטור איכותי היא בהתחלה רצתה ליקנות Delonghi ב200 שקל ואני אמרתי לה שאני יבדוק כדי שהיא לא תיקנה סתם רדיאטור גנרי מישהו יודע איזה דגמים טובים יש ברדיאטורים ואיזה חברות טובות ואיזה גנריות?? מה זאת אומרת רדיאטור גנרי?! זה לא ספק שצריך מתחים מדוייקים - זה רדיאוטר! תבחר אחד ותקנה אותו - בחורף שנה שעברה קניתי רדיאטור 9 צלעות ב180 שקל. גנרי לא גנרי, מחמם בסדר גמור.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים כמו שאמרתי אני לא מבין ברדיאטורים ביגלל זה אני ביקשתי עזרהלך לחנות, לאיפה שיש רדיאטורים: זה שנראה הכי טוב במחיר שהתכוונת לשלם הוא הכי טוב.בעקרון כדאי לך לחפש כאלה שיש להם טרמוסטט (כזה שקובע כמה הוא יתחמם לפני שהוא יתנתק ויתקרר) ואם יש כזה עם טיימר, זה מעולה (ללכת לישון ושיכבה אחרי שעה-שעתיים). בעקרון ב200 שקל אני לא ראיתי רדיאטור עם טיימר, רק מנורה כזו שנראית כמו מאורר אבל היא גוף חימום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.