עבור לתוכן

תצוגה מעוותת לחלוטין עם Radeon 9800 Pro

Featured Replies

פורסם

התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק.

אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים

למישהו יש רעיון?

תודה מראש

נ.ב

המפרט של המחשב שלי הוא

מעבד - amd 3000 64 bit

לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939

זיכרון - A-Data 512 X 2

אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם יש לך עדיין אחריות תנצל אותה! הכרטיס כנראה נדפק.

פורסם

אם לא עשית המהרה והכל מעודכן הכרטיס שלך הלך SORRY :'(

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני רוצה לעדכן אותכם קצת בכמה דברים ששמתי אליהם לב:

1.זה לא קורה בכל המשחקים משום מה זה קורה רק במשחקים שהנקודת מבט שלהם היא מגוף שלישי(POP או gladiator) אבל במשחקים אחרים ממבט שלישי כמו The simpsons hit and run זה לא יקרה אפילו פעם אחת כשאני משחק במשחקים ממבט ראשון כמו FEAR זה לא קורה... וזה כבר ממש ממש מוזר

2.אם אני עושה alt+tab או כל צירוף אחר שמוציא אותי מהמשחק בלי לסגור אותו ואז אני חוזר אליו העיוותים נעלמים לתקופת זמן מסויימת

3.אני בדקתי את התמיכה של המשחקים האלו ואין שום תקלה כזו שידועה להם

פורסם

לדעתי תתחיל לחסוך כסף...

אני הייתי מנסה DOWNCLOCK לכרטיס יכול להיות שהקירור שלו לא עובד...

ואגב במשחקי גוף שלישי נדרש הכי הרבה כוח זו כנראה הסיבה...

תבדוק תקירור

פורסם

הכרטיס התחמם יותר מדי...

או אחריות או חדש ;)

פורסם
  • מחבר

לדעתי תתחיל לחסוך כסף...

אני הייתי מנסה DOWNCLOCK לכרטיס יכול להיות שהקירור שלו לא עובד...

ואגב במשחקי גוף שלישי נדרש הכי הרבה כוח זו כנראה הסיבה...

תבדוק תקירור

shit אני לא מאמין עכשיו כל התצוגה שלי הלכה קיבינימאט :(

פורסם

אני מכיר את הבעיה:

"אם אני עושה alt+tab או כל צירוף אחר שמוציא אותי מהמשחק בלי לסגור אותו ואז אני חוזר אליו העיוותים נעלמים לתקופת זמן מסויימת"

קרה לי גם עם ה 8500 שלי והכל אצלו היה בסדר, אין הרבה מה לעשות אם יש לך אחריות תנצל אותה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מישהו שונא אותי(לא שזה חדש :P) עשיתי ניקיון למחשב ואחרי בדיקה קצת יותר מעמיקה ראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך שלי גם לא יושב כמו שצריך ואני לא מצליח לחזק אותו והוא גם התחיל לעשות רעשים של מכונת כביסה מקולקלת.. למישהו יש המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים