עבור לתוכן

מוד של מארז למתחיל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לעשות את המוד הראשון שלי ;D

אני מתכוון לצבוע את המארז שלי באדום, אולי עם פס שחור.

להוריד ולהדפיס את הסוס של פרארי ולהדפיס שבלונה עם חבר שלי שלהוריו יש חברה של שלטים...

על אחת הדלתות "לחצוב" את הסוס ולכסות (?) עם פרספקט שקוף (או צבעוני - איפה קונים?).

לשים לדים צבעוניים בפנים.

תוצאה: משהו בסגנון של המארז של SEVEN

ועכשיו שאלותיי:

עם מה "לחצוב" את הסוס - ג'יגסו או מספרי פח? אולי עם ג'יגסו ולתקן עם מספרי פח? איפה קונים משוריות לג'יגסו - צריך אחת עדינה.

איפה אני קונה לדים בסביבות לוד/רמלה/מודיעין/רעות-מכבים ואם אין אז בתל אביב?

איזה לדים כדאי לשים בפנים? האם אולטרה הם סגולים ובאמת עושים אפקט של אולטרה? חשבתי בכיוון של כחול/סגול.

האם כדאי לשים את הפרספקט?

אנא ענו על כל שאלותיי.

תודה מראש לעונים.

נ.ב

איזה ביעוס :pissed: אמרתי לכם את הרעיון שלי עכשיו אצטרך להרוג את כולם! :AR15: :2gunsfiring_v1: :itschy:

What A Bloody Hell!!! Don't Copy Please

פורסם

אני סיימתי היום מאוורר למארז. השתמשי בג'יגסו עם מסורית מתכת כחולה צהובה (צבע דוחה) ומספרי פח לתיקונים.

איפה לקנות פרספקס צבעוני? יש פה נושא פתוח על הנושא...

לדים אפשר להשיג בכל חנות מוצרי אלקטרוניקה פשוטה...

פורסם

"החציבה" או החתיכה של המארז אני הייתי דווקא עושה עם דרמל, לדעתי יצא הרבה יותר טוב.

לדים תוכל להשיג בכל חנות אלקטרוניקה שכונתית.. איזה לדים כדאי? Ultra Bright, איזה צבע שאתה רוצה.. לפי ניסיונות של הצוות הם הרבה יותר חזקים מקתודה קרה.

למה לא לשים פרספקס? זה בהחלט יוסיף ויהיה יפה מאוד...

בהצלחה!

מקווים לראות תמונות בקרוב ;)

פורסם

אבל איפה משיגים Ultra Bright?? וכמה הם עולים מינימום ומקסימום?

פורסם

מחיר הלדים האלו הם בין 15 ל25 ש"ח לאחד על פי מה שאני זוכר

פורסם

Ultra Bright יהיה קצת קשה להשיג, תאלץ לעשות בירורים יסודיים בשביל להשיג אותם... ובהחלט כמו שאמר AA@II, המחיר שלהם הוא 15 עד אפילו 30 שקלים... תלוי ביצר העשקנות של בעל החנות ;)

פורסם

אני לא ממליץ על מספרי פלדה, הן יוצרות חתכים ו"קוצים" לא נעימים לעין בכלל, לעומת זאת דרמל באמת יעשה עבודה טובה.

אם הבנתי נכון אתה מתכוון ליצר חור גדול במארז, על כן אני חושב שתעדיף קטודה, כי אומנם היא מייצרת אור חלש יותר אך היא פורשת אותו על כלל המארז ולא רק בנקודה אחת, לגבי איפה אפשר לקנות, אני חושב שבהום סנטר בשילת יש (גם אני גר בסביבה ;) )

פורסם

רק שכחתם שאין לכל אדם שני דרמל ולקנות אחד עולה כמה מאיות

פורסם

אז שלא יקנה... יש לו ג'יגסו, או בעברית מסורית... או בסלנג - המגהץ....

מנסיון, השתמשתי במסורית (תוודא שזה למתכת!) עדינה עם הרבה שיניים קנות מאוד, במקום ההפך. כל חנות כלי עבודה יש. ACE והום סנטר יעזרו לך מאוד. תשאל שם על מסורית עדינה לעבודות מדויקות, למתכת.

פורסם

יש לי Jigsaw ואני רוצה לעשות חור 80 מ"מ. עכשיו, זה נראה לי לא כל כך מדויק לעשות איתו את החיתוך. מה אתם אומרים? לעשות איתו א ת החיתוך?

פורסם

יש מדריך באתר - השתמש בו.

פורסם

אני עשיתי ולא יצא הכי מדוייק אבל אחרי זה שייפתי אותו הרבה וזה עזר.

מה שכן, כדאי לך להוריד טפט מהאתר פה.

פורסם

קראתי 17 פעמים את המדריך.

בעקרון הבנתי את העניין אבל אני רוצה לדעת כמה מדוייק הג'יקסו.

פורסם
  • מחבר

כרגיל את הפתיחה שלי:

תודה לכל העונים!

הסוס של פרארי הוא צורה מורכבת מאוד, לכן אצטרך דבר עדין ומדויק ככל האפשר, מה גם שהסוס יתפרס על חלק גדול מהדלת. מצטער על הבורות אבל:

What the fuck is דרמל!?

שאלה חשובה ביותר:כמה לדים רגילים אצטרך בשביל להאיר יפה את המארז? איך מחברים אותם לחשמל ומאיפה אני משיג מפסק?

לד אולטרא ברייט הוא לבן או סגול? כמה צריך בשביל להאיר את המארז?

אם יצא יפה אז The photos will be here in no time! תזכרו שזה המוד הראשון שלי...

אצטרך להזהירכם לשמור על הבית טוב טוב, כי אני אוהב להגיע בלילות... :asthanos:

מה זאת אומרת להוריד טפט? זה מה שThe Gray Matter עשה פעם (אם אני לא טועה)?

פורסם

קראתי 17 פעמים את המדריך.

בעקרון הבנתי את העניין אבל אני רוצה לדעת כמה מדוייק הג'יקסו.

זה מכשיר שביסודו אמור לחתוך חתכים ישרים, לא קימורים. כך את זה בחשבון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים