פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים שלום יש לי מכונת גילוח ואני נגעל להתגלח בה (היא שלי,לא משנה למה)איך אני מחטא אותה?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מה לעזאזל עשית איתה?אתה יודע שזה מוגבל לעור הפנים נכון? בעיקרון אני משער שאת הפלסטיק אפשר לחטא עם אצטון או אלכוהול, ואת הברזלים צריך או להשרות באחד מהנוזלים או להרתיח. אבל אני לא יודע אם זה מומלץ.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחזה לא מה שאתה חושב... ... ב. אתה בטוח שאפשר עם מים רותחים?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים חחחחחחחחחחח בחזרה אליךאני די בטוח שזה מה שקרה.בעיקרון אמורים לנקות מכונות גילוח אם מים חמים, אני משער שהם יעמדו בעוד 60 מעלות.אבל הפלסטיק יכול להפגם, והרכיבים האלקטרוניים.בקיצור - סכינים - מים רותחים - אין סיבה שזה יפגום בהםגוף המכונה - אלכוהולבנוסף, אם אתה לא יכול לשחרר לעצמך את התמונה מהמוח אני מציע אור UV , וחיטוי מקצועי.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר חחחחחחחחחחחתקשיב לסיבה האמיתית מישהו אחר התגלח לי בה ואני מפחד שזה מעביר חצ'קונים?יש מבין?אני לא עד כדי כך ...........
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אאאאאאאאאאהההההההההההגם לי עשו את זה פעם, איזה מגעיל זה.אקנה זה לא מעביר, מה שגורם לאקנה חוץ מהחיידקים והפרשה מוגזמת של חלב זה כל סוג של לכלוך.אם תיגע בפנים במשך כמה ימים במקום מסוים, ואתה רגיש לפצעונים אני מבטיח לך שיהיה לך שם פצעון.אין סיבה לחשוב שזה "ידביק" אותך. לכלוך עובר דרך כל דבר, והחיידקים בכל מקרה שם.דרך אגב, אני הסתפקתי בסוף במים חמימים בלבד.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רגע ואמרת לו להפסיק.?כי בכל זאת זה לא נעים מה לעשות.........פחחחחחחחחחחח....כבר חשבתי שגילחת אם זה תביציים או משהו...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מה רע בלגלח ת'ביצים? הרי צריך שלבת הזוג יהיה נוח ואסטתי לעשות את זממה שם למטה... אתם לא הייתם רוצים לרדת ליער בן שמן גם! הה? או אולי אתם אוהבים הרבה טיולים בחיק הטבע :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תגיד חתיכת קוף מטומטםמה זה לחטאות ?אין כלל מילה שכזו אומרים לחטאאבל מה אני מתפלא חבורה של כלבים שאומרים להיות דור נאור.. איות בסיסי הם לא יודעיםחבורה של קופי מחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים תגיד חתיכת קוף מטומטםמה זה לחטאות ?אין כלל מילה שכזו אומרים לחטאאבל מה אני מתפלא חבורה של כלבים שאומרים להיות דור נאור.. איות בסיסי הם לא יודעיםחבורה של קופי מחשבפלצנות כזאת עוד בחיים שלי לא ראיתי,שמץ של כבוד מזדיין אין לך לשום בן אדם אחר,צר לי לבסר לך מר גאון הדור,אבל אתה חתיכת פלצן ברמות,ויש אנשים דיסלקטים שאתה לא מגרד להם תקרסוליים עם הIQ המזופת שלך,חתיכת פרפקציוניסט מסריח.
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: עלאק יער :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.