עבור לתוכן

קניתי מחשב מ ksp

Featured Replies

פורסם

שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp.

אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.

פורסם

אחריות בארץ זה כמו לוטו

לפעמים זוכים ולפעמים לא ...

פורסם

דוגרי אתה אמור לשמור את הקבלה זה האחריות אלא אם כן אחרת יש לך איזה תעודה ושיש לך בעייה אתה בא עם המחשב מתקנים ואתה לוקח אותו...

פורסם

כל חנות והתנאים שלה.

בתור עובד לשעבר של KSP אני יכול להגיד לך שמאחורי החשבונית שלך מפורטת האחריות.

ועליה אתה חותם שאתה בא לקחת את המחשב מהמחסן.

אחריות מורחבת כבר תלויה מה בדיוק קיבלת, אני מאמין שזה מצויין על החשבונית אם זה המצב.

שים לב שזה גם יכול להיות תלוי שלא לפתוח את המחשב ולקרוע את המדבקה שיש מאחור, אז אני מאמין שאין לך אחריות על ההרכבה ואם יש נזק פיזי והמדבקה קרועה - יאשימו אותך.

אין דף אחריות לכל רכיב בודד (אלא אם כן זה ציוד חיצוני כמו מדפסת או מסך אולי - הם בד"כ ישירות אצל היבואנים, כל השאר, אצל החנות).

פורסם
  • מחבר

בתור עובד של לשעבר של ksp

חתמתי על חשבונית אחת כששילמתי את הפיקדון של ה 200 ש"ח ומאחוריה מפורטים תנאי האחריות אבל לא רשום על אחריות לכול החיים על המעבד, הלוח אם והזכרונות כמו שאמרו לי שכוללת האחריות המורחבת הזאת. האם אני אמור לחתום על עוד איזושהי חשבונית או שכול החיים זה בעצם שלוש שנים?

נאמר לי על-ידי הבחור שמכר לי שבגלל שאני לוקח מחשב במבצע ושידרגתי על המבצע את הרכיבים אז אני מקבל את האחריות המורחבת. מה זה האחריות הלא מורחבת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים