פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אני מתגייס עוד חודש וחצי, אז להצטרף למכון כושר עכשיו לא יהיה חכם (עדיף מאוחר מאשר אף פעם הא?)...כרגע אני במצב מוזנח לחלוטין (בחודשים האחרונים רצתי מעט אבל לא סדיר, החורף מוציא לי את החשק כנראה ) יש לי שרירי בטן עמוקים חלשים אז אני רוצה לעבוד על הבטן במיוחד יש לי תרגילים של הפזיותרפיה אבל חוץ מהם אני רוצה לחזק את הידיים ואת שאר הגוף אתם מכירים אתר שמסביר טוב או תוכנית טלויזיה בכבלים (יש לי HOT רגיל בלי חבילות)? ואל תגידו לי תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, כי אין לי משמעת לזה יש לי הליכון ומתח בבית אז אני יכול להסתדר (לפחות בתחום הזה) אגב מצאתי במקרה את האתר הבא: http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/mudaut/fitness/default.htm מה דעתכם עליו?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים תוך חודשים אני לא חושב שתוכל לפתח שריריםאולי תוכל לפתח סיבולת שריראבל פה אין לך מה לבררפנה למאמן מקצועי או לפורום שמתעסק רק בנושא זהכל מי שיגיד לך פה משהו, אל תקשיב הכי טוב לפנות למאמן כושר\שרירים\מכון מקצועי
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים בדיוק!פנה למדריך כושר ליד הבית ותקנה ממנו תוכנית אימונים חודשית..... גרושים... והכי בטוח.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר תוך חודשים אני לא חושב שתוכל לפתח שריריםאולי תוכל לפתח סיבולת שריראבל פה אין לך מה לבררפנה למאמן מקצועי או לפורום שמתעסק רק בנושא זהכל מי שיגיד לך פה משהו, אל תקשיב הכי טוב לפנות למאמן כושר\שרירים\מכון מקצועיעזוב לפתח שרירים, אני צריך להתחזק ולצאת מהניוון וגם לחזק דחוף את הבטן (שבנוסף היא ממש לא מעוצבת) ! הזנחתי את זה יותר מדי זמןהקטע הוא שאני פוחד לא לעשות נכון את התרגילים ולעשות עוד יותר נזק.אפשר אשכרה לקנות תוכנית אימונים? באיזה דרך זה מגיע? חוברת\קלטת?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים תראה אני במכון כושר כבר שנהרק אחרי חצי שנה של עבודה שמתי לב שאני לא רואה תוצאות כמו שרציתי אלא מרגישבאמת התחזקתי (לא שנכנסתי למכון בשביל להתחזק...הייתי חזק פשוט אתה יודע רצתי להתחטב)בעקרון אתה יכול לעבוד על דברים בסיסים בבית כמו מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן ( יש המון תריגלים ובאמת מה שחשוב זה איך אתה עובד... צריך לעבוד נכון ולאט וכמובן לאכול כמו שצריך)לפי דעתי תפנה למכון כושר קרוב לבית, או איזה מאמן מקצועי אישי שייעץ לך מה אתה צריך לעשותמקווה שעזרתיcompman112
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.