עבור לתוכן

יש מצב שהכרטיס נהרס?

Featured Replies

פורסם

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה..

בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי :lol:

פורסם

מה עשית שפתאום המאוורר עובד ?

היית צריך לטפל בזה ישר..חבל.. :(

פורסם

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה..

בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי :lol:

אולי נסה להתקין מחדש את הדרייברים?

אתה בטוח שהמאוורר עכשיו עובד? אולי הוא עובד במהירות נמוכה מידי?

פורסם
  • מחבר

כן התקנתי מחדש את הדריברים.. וכן באמת נראה לי שהמאוורר זז לאט יותר.. ניסיתי להכניס את האצבע וזה לא הקפיץ אותי  :lol:

בכל מקרה, נגיד וזה באמת זז לאט יותר, איך מתקנים?

מה עשית שפתאום המאוורר עובד ?

היית צריך לטפל בזה ישר..חבל.. :(

הקטע שלא ידעתי שזה המאוורר שלא עובד.. זה בחיים לא קרה לי, וגם לא עשיתי שום דבר חריג שהיה אמור לגרום לזה לקרות.

פורסם

תנסה לפרק את המאוורר ולנקותו אותו מאבק ולשמן אותו או שאם הוא הרוס לחלוטין אז תנסה להחליף אותו תשים גריז תרמי חדש על הליבה ותרכיב הכל מחדש ותקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

תנסה לפרק את המאוורר ולנקותו אותו מאבק ולשמן אותו או שאם הוא הרוס לחלוטין אז תנסה להחליף אותו תשים גריז תרמי חדש על הליבה ותרכיב הכל מחדש ותקווה לטוב.

פירקתי אותו וניקיתי אותו מאבק, אבל אני לא יודע איפה לשמן.. איפה שכביכול אמור להיות הציר של המאוורר יש שם גם מעגל חשמלי.. איפה אני אמור לשמן אותו?

פורסם

קצת שמן באיזור הציר, אבל רק אם אתה מרגיש שקשה לסובב את המאוורר והוא לא חופשי.

פורסם
  • מחבר

אבל יש בציר מעגל חשמלי.. זה לא יכול להרוס אם אני שם שם שמן?

פורסם

אבל יש בציר מעגל חשמלי.. זה לא יכול להרוס אם אני שם שם שמן?

ככל הזכור לי, שמן לא מוליך חשמל אז....

פורסם
  • מחבר

טוב גם השמן לא עזר :bash:

פורסם

תרגיש חופשי להשפריץ שמן (עדיף ספריי שמן אם יש לך).

אני עושה את כל הזמן, אין מה לדאוג. אבל תשתדל שהשמן יגיע לציר.

תשמן טוב טוב ותסובב את הפרופלור עם היד עד שתרגיש שהוא רץ חלק.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להגיע לציר כי המאוורר מודבק (נראה לי) למעגל חשמלי הזה וצריך להפריד בין שניהם כדי להגיע לציר :\

אז מה פשוט להשפריץ באמצע בתקווה שזה יגיע למטרה? :nixweiss:

פורסם

כן ;)

אין לך מה לדאוג, להזיק זה לא מזיק. מקסימום המאוורר שלך יהיה שמנוני...

פשוט תנסה לכוון לאיזור הציר, במקרה הכי גרוע תן לזה להיות בזווית כזאת שזה יתחיל לטפטף לשם.

ואחרי שאתה חושב שהמשימה הושלמה, תתחיל לסובב את הפרופלור עם היד לשני הכיוונים, עד שתרגיש שהוא חופשי לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בספק אם זה המאוורר.. למה יש לי מאוורר רצפה שעובד במקסימום מול המחשב.

כמה סיבובים בדקה בערך מאוורר של כרטיס מסך אמור לעשות?

פורסם
  • מחבר

שימנתי את האמ אמא של המאוורר.. לא עזר.. אני אקנה מאוורר חדש כדי לבודד את הבעיה, אולי זה לא זה בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים