פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים שלום לכולם. אני ממש חדש בכל מה שקשור לחומרה וזה הצד החלש שלי. בכל מקרה, אני רוצה לעזור אוברקלוק לכרטיס מסך (הגרוטאה, אני יודע) שלי. הכרטיס: Geforce 2 mx 400/400 64 mb. לפי מה שהבנתי אני צריך להוריד את התוכנה הזו... בכל מקרה, אחרי שאני מוריד אותה - מה אני עושה? אין לי מושג בכל הנושא הזה, אז בבקשה תהיו ברורים בהסברים שלכם ובלי מושגים מסובכים מדיי. תודה מראש.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים RED SCORPION היקר,בתור משתמש חדש הייתי ממליץ לך לעבור על נהלי הפורום.כותרת ההודעה שלך לא ממש נותנת מושג על תוכן ההודעה. אנא השתדל לתת כותרת עיניינית יותר בפעם הבאה.(הכותרת נערכה)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים תוריד תוכנה אחרת כי היא לא עובדת עם דרייברים של-NVIDIA מעל 29.42 ומעלהתוכנה כמו PowerStrip הינה לינק להוריד אותה:http://64.113.35.210/files/pstrip.exe
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני אישית מעדיך אתcool-bitsהפאטצ' שפשוט מאפשר לך לעשות אוברקלוק מהמאפיינים של הכרטיס מסךחביב ביותר...ועובד לא רע בכלל.. מניסיון...אני עשיתי אוברקלוקון לגיפורס שלי (גם 2 mx)
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר אוקיי, קודם כל תודה על העזרה!קראתי את מדריך האובר-קלוקינג 2 והוא בהחלט עזר.דבר שני, דווקא קראתי את כללי הפורום.לדעתי הכותרת שלי היתה עניינית מספיק, אבל you are the man...
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים דבר שני, דווקא קראתי את כללי הפורום. לדעתי הכותרת שלי היתה עניינית מספיק, אבל you are the man... Indeed I am עדיף לתת קצת יותר פרטים בכותרת (שהייתה למיטב זכרוני עזרה ב-OVERCLOCK).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.