פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד.קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים קיבלת תגירסה עם הקירור הפסיבי...(יש גם אם קירור אקטיבי אבל זה גירסה אחרת..)
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים לא קיבלת את הגירסה עם המאוורר (קירור אקטיבי) קיבלת את הגירסה רק עם צלעות הקירור
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3404על זה דברת?כן זה הכרטיס,לא ידעתי שקיים פטנט כזה.אגב את הכרטיס קיבלתי במארז קרטון רגיל ללא עטיפה של גיגה בית,זה אמור להדאיג אותי?למה יש כרטיסים שמגיעים בעטיפה מהודרת עם הסמל של היצרן וכאלה שמגיעים בקרטון פשוט?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים כן זה הכרטיס,לא ידעתי שקיים פטנט כזה. אגב את הכרטיס קיבלתי במארז קרטון רגיל ללא עטיפה של גיגה בית,זה אמור להדאיג אותי? למה יש כרטיסים שמגיעים בעטיפה מהודרת עם הסמל של היצרן וכאלה שמגיעים בקרטון פשוט? גם אני שואל את עצמי את השאלה הזאת אולי האריזה עולה כסף?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים זה בפסדר, מה שקנית נקרא גירסת OEM או BULK, זה אומר שאתה קנית את אותו המוצר שמגיע עם הקופסה, כבלים, חרטה ברטא (RETAIL), רק בפחות כסף.... את הכרטיס בלבד.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים נא לתקן את הכותרת, זה AGP ולא APGבכלל, תערוך את הכותרת למשהו קצת יותר ברור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.