עבור לתוכן

רעיון בקשר למארז הcoolermaster 710 בארץ!

Featured Replies

פורסם

השלאה היא כמה עולה הפאנל.. ::)

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר שאפשר לברר בקלות...

פורסם
  • מחבר

היום בערב אני ישלח הודעה מנוסחת יפה יפה ;)

פורסם

היום בערב אני ישלח הודעה מנוסחת יפה יפה ;)

זה כבר בברור אקטיבי... ;)

פורסם

נקודה למחשבה, אם המארז זהה לצ'יפטק (נקנה מהם, לא?), והמחיר שלו הוא כמעט פי שניים כנראה שהפאנל הקמי מאולומיניום מייקר אותו..

לא נראה לי שמישהו ישלם מעל 200 שקל על פאנל כזה, מקווה שהמחיר יהיה נמוך יותר.

פורסם

בשביל זה מבררים... ;)

פורסם
  • מחבר

נקודה למחשבה, אם המארז זהה לצ'יפטק (נקנה מהם, לא?), והמחיר שלו הוא כמעט פי שניים כנראה שהפאנל הקמי מאולומיניום מייקר אותו..

יש עוד אפשרות, האיכות בנייה של הchiftech לא טובה בכלל, (מנסיון) לעומת זאת המארזי coolermaster ידועים באיכות בנייה מצויינת, עכשיו אם החברה רק קיבלה זיכיון על הדגם והיא מייצרת אותו בעצמה יש סיכוי מאוד גבוהה שהאיכות בנייה שלו גבוהה פי כמה וכמה, מה שגם מסביר את המחיר!

פורסם

Don't Bullshit us, Pls.

פורסם

אני כן... פאנל מאלומינימום ויפה מאוד מאוד, זה משהו מאוד איכותי ויעזור להרבה מודרים.

פורסם

או קיי, אתה כן..אינ לא...ד"א-איך זה יעיל בדיוק למודרים? זה סתם יפה..לא יותר מזה.

למה לי לשלם מעל 200 לפאנל כשאני קונה בזה כבר מארז חדש? (בתוספת של 50 שקל, עוד צ'יפטק).

פורסם
  • מחבר

Don't Bullshit us, Pls.

???

פורסם

Don't Bullshit us, Pls.

???

איכות בניה גרועה של צ'יפטק? give me a break will'ya?

פורסם

יש עוד אפשרות, האיכות בנייה של הchiftech לא טובה בכלל, (מנסיון) לעומת זאת המארזי coolermaster ידועים באיכות בנייה מצויינת, עכשיו אם החברה רק קיבלה זיכיון על הדגם והיא מייצרת אותו בעצמה יש סיכוי מאוד גבוהה שהאיכות בנייה שלו גבוהה פי כמה וכמה, מה שגם מסביר את המחיר!

CM לא מייצרת את השלדה של הצ'יפטק שהם מוכרים! לא רק זאת... הם גם לא מייצרים את פאנל האלומינים.. את שניהם מייצרת חברת צ'יפטק, וCM רק מוסיפה את הלוגו שלהם ומוכרת אותם במחיר מופרז.

ואגב זה גם מסביר מדוע לצ'יפטק יש דגמים זהים לדגמי ה ATC710

אגב.. מישהו ראה את מה שמסתתר מאחורי הדלת? מגעיל יותר מהצ'יפטק הרגילים.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה יותר מגעיל, אני די אוהב את זה, יותר אלגנטי, מזכיר קצת את העיצוב של הlian-li...

בקשר לבנייה, לי יש chiftech מאלומיניום ואני יכול להגיד שהאיכות בנייה שלו לא טובה, המגירות לא נכנסות ויוצאות בצורה חלקה כלל וכלל, אדרבה עם יש לך כרטיסים והכל מחובר בתוך המחשב :-\

השילדה נפגמת ומתעקמת מאוד בקלות (סיפורי חיבור מחשב יותר מאוחר) ובאופן כללי הבנייה איננה איכותית (אל תגידו לי שאני מזבל את השכל כי בואו תשבו את מארזי הenermax לchiftech ואז נדבר!, אני השוואתי)

פורסם

אני לא חושב שזה יותר מגעיל, אני די אוהב את זה, יותר אלגנטי, מזכיר קצת את העיצוב של הlian-li...

בקשר לבנייה, לי יש chiftech מאלומיניום ואני יכול להגיד שהאיכות בנייה שלו לא טובה, המגירות לא נכנסות ויוצאות בצורה חלקה כלל וכלל, אדרבה עם יש לך כרטיסים והכל מחובר בתוך המחשב :-\

השילדה נפגמת ומתעקמת מאוד בקלות (סיפורי חיבור מחשב יותר מאוחר) ובאופן כללי הבנייה איננה איכותית (אל תגידו לי שאני מזבל את השכל כי בואו תשבו את מארזי הenermax לchiftech ואז נדבר!, אני השוואתי)

זה מוזר מאוד... יחסית לזה שהמארז של אנרמקס מיוצר ע"י צ'יפטק

אגב... אכן החוזק של הצ'יפטק אלומיניום אינו כמו של מארזי המתכת מהסיבה הפשוטה שאלומיניום מתעקם יותר ממתכת... וזה נקודה שבצ'יפטק לא לקחו בחשבון מטעמים כלכליים של פיתוח מחדש של מארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים