עבור לתוכן

רעיון בקשר למארז הcoolermaster 710 בארץ!

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה לאחר ההודעה בחדשות על הביקרות לcoolermaster 710, למה באמת שחנויות בארץ לא ייבאו מcoolermaster את הפנלים הקידמיים, כי הם באמת יפיפים, הרבה יור מהפנלים הקידמיים הרגילים של הchiftech והenermax...

הרי כמה זה אמור לעלות? 200 שקל? וזה יכול לצאת מדהים (chiftech כחול עם פנל של coolermaster, ממש OWNZ)...

זה אפשרי???

אני לא בטוח אם אני לא יקנה דבר כזה! ;)

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב chieftec מוכרים את ה APX-01SD

שהוא כמו atc710 רק במחיר יותר זול

רק חבל שזה עדיין לא יצא לשוק בצורה רחבה

פורסם
  • מחבר

אגב chieftec מוכרים את ה APX-01SD

שהוא כמו atc710 רק במחיר יותר זול

רק חבל שזה עדיין לא יצא לשוק בצורה רחבה

יש לך מושג אם זה אמור להגיע לארץ?

פורסם

מכיוון שיש יבוא די סדיר של המארזים של צ'יפטק אני מאמין שזה יגיע

אבל לבינתיים נראה שגם בחו"ל לא ניתן להשיג את זה

(לא נורא, אני ממילא טס ללונדון בשביל ects, אולי אני אוכל למצוא את זה שם)

פורסם

חשבתי על זה לאחר ההודעה בחדשות על הביקרות לcoolermaster 710, למה באמת שחנויות בארץ לא ייבאו מcoolermaster את הפנלים הקידמיים, כי הם באמת יפיפים, הרבה יור מהפנלים הקידמיים הרגילים של הchiftech והenermax...

הרי כמה זה אמור לעלות? 200 שקל? וזה יכול לצאת מדהים (chiftech כחול עם פנל של coolermaster, ממש OWNZ)...

זה אפשרי???

More spam as usual.... :bash:

פורסם

למה שלא תתקשר ליבואן ופשוט תבקש ממנו ותציא לו את הרעיון הזה?

פורסם

אני הייתי רוצה שיביאו את המארזים ההם של אנרמקס, אלה עם הפנל האלכסוני...

פורסם

אני הייתי רוצה שיביאו את המארזים ההם של אנרמקס, אלה עם הפנל האלכסוני...

תסתכל על המחיר... ותחזור שוב למחוק את ההודעה המטופשת הזו (אתה תבין למה)

פורסם

אני רק אגיד לך שהם רצו להביא אותם... אבל היית צריך לקחת משכנתא על הבית בשביל לקנות אותם וזה עוד בלי ספק!!

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי???

???

למה ספאם? :-\

אבל למה במקום להביא את כל המארז שיבוא עם הפנל הקידמי ויעלה הון יבאו רק את הפנל הקידמי, אתם צודקים, אני אדבר על זה aztec, מישהו יודע מה האי מייל שלהם?

פורסם

anat@aztek.co.il

BTW-כותרת ;D

פורסם

זה אפשרי???

???

למה ספאם? :-\

אבל למה במקום להביא את כל המארז שיבוא עם הפנל הקידמי ויעלה הון יבאו רק את הפנל הקידמי, אתם צודקים, אני אדבר על זה aztec, מישהו יודע מה האי מייל שלהם?

מה הקשר אזטק? ???

פורסם
  • מחבר

צודק צודק ;)

התכוונתי לסימפלטק (הם היבאונים נכון?)

חשבתי יבואן-aztec לא חשוב לא חשוב ;D

מישהו יודע מה האי מייל שלהם :lol:

פורסם

יש להם אתר בשביל זה, לא?

www,simpletech.co.il

זה מה זה פ@וט.... ::)

פורסם

זה אפשרי???

אני ואורי חשבנו על זה ממזמן, וזה באמת רעיון נחמד, אתמול דיברנו על זה עם מני מסימפלטק, וצריכים ביקוש לכזה דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים