פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעע...................רק עכשיו ראיתי את הסרטון............ ענקקקקקקקק!!!!!!!!!!! חבל שאין לי אח קטן..........זה ניראה כל כך כיף!!! :lol:
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים חחחחחחחחחחחחח!! איזה חמוד איך הוא רץ! לאחותי הקרציה הקטנה אני עושה את זה תמיד זה מזכיר לי מה שעשיתי לאבא שלי עם הדבר הזה אם מישהו מכיר... http://www.martectx.de/whatswrong.swf הבאתי אותו מול הכיסא שלי תקעתי לו אוזניות באוזניים בפול ווליום והתפוצצתי מצחוק מאחוריו!! חחחחחחחחחחחחחחחח!! אחרי זה הבאתי את אחותי ואת אמא שלי שמתי לכל אחת מהן אוזניות!! וואי וואי זה היה קורע... זה היה לפני איזה שלוש שנים אולי ולבן דוד של עשיתי טראומה לכל החיים מלינקים ששולחים לו, כל לינק שאני שולח לו להורדה הוא תמיד שואל:"זה מפחיד?! זה מפחיד נכון?! ימניאק אתה רוצה שאני יבהל!!" הראיתי לו את הליק שצריך לחפש את אפי מהתוכנית שהייתה פעם אם מישהו זוכר "איפה אפי?" ואחרי חצי דקה קופץ לכם מול הפרצוף איזה משהו... בן דוד שלי רץ לספה עם הרגליים למעלה והראש למטה חחחחחחחחחחח אאההחח כמה שאני רשע!! מווהאאהאאהאא!! :itschy: >
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים דיברת בכוונה ככה בסרטון? או שזה הדיבור הרגיל שלך ?מה הבעיה בקול שלו??! אני לא שמתי לב לשום דבר חריג מה אתה רוצה ממנו
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר באמת מה הבעיה?אני משדר מדיי פעם ברדיו ככה אם אתה רוצה לשמוע אותו שוב אתה יכול...
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים חחחחחחחחחחחחחח גדול זה מזכיר לי איך תקעתי לאחותי שמוחטה בעיין. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים מחבר חח את השולחן מחשב קניתי באיקה..וזה לא מבויים נראה לך שאני יכול לביים משהו עם ילד בכיתה ב'?? הוא לא מבין מהחיים שלו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.