עבור לתוכן

מאיזה גיל מקבלים עובדים במקדונלס?[ועוד שאלה]

Featured Replies

פורסם

לא משתלם בתחת שלי. אפשר לחשוב שהוא משלם מיסים וחשבונות. הוא ירוויח שכר נטו וזה מספיק לחלוטין בשביל נער בן 16. אני חייל בן 20 ואני מוכן לעבוד בשביל 14 שקל בשעה. וקצת עבודה קשה לא תזיק. זו הכנה טובה למטבחים של צה"ל.

פורסם

מסכים עם SuperGohan בכל מילה כולל הקטנוע:

מסעדה (סרוק את אזור-התעשייה הקרוב לביתך)--> שטיפת כלים (משכורת הגונה, יותר מהמינימום לרוב).

מלצר לא תהיה בגיל 16 פרט לפיצריה מתחת לבית, לא במסעדת גורמה.

בנוסף, הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון בנק צעיר, אליו יועברו כל דמי הכיס.

* אני עובד מגיל 15.5 ואני יודע מה זה מקדונלנס..עבדתי בסופר-לנד, במסעדה שם, עבור 13.5 ש"ח (שזה היה מינימום לגיל) - וזה לא שווה.

אתה תעשה טובה לעצמך אם לא תעבוד במקומות האלה.

לגבי הקטנוע, שליחים זאת עבודה מסוכנת ולחוצה ביותר, מה גם שעוד שנתיים יהיה לך רישיון 02 לאוטו. אתה לא רוצה לרסק איזו רגל או לא לכתוב אח"כ בזון לעולם..

פורסם

10 דקות מבני כעייש לאשדוד וזה בטוסטוס? אתה צריך מטוס וחוץ מזה תנסה לבדוק בבתי קולנוע עם צריכים סדרנים אחלה משכורת אחלה עבודה

ואל תגיד שאתה מבני עייש אלה מאשדוד אני בספק עם בכל ישתלם לך הנסיעות האלה וגם עם תעבוד 6 שעות אתה צריך שעה + אחורה קדימה קשה מאוד ומה גם שאתה תלמיד ......

תשקיע בלימודים תעשה טובה רק לעצמך

ובחור הזה שאתה גר תנסה לפרסם מודעה בדברים שאתה טוב בהם אולי תיקון מחשבים תיסתובב מבית לבית אולי גינון עבודות כלליות צביעה וכ"ו

אתה קרוב למסמיה אולי בתחנת דלק יש שם 2

בהצלחה ותזכור אל תיתביש מהבושה

פורסם

עדיף תשקיע עכשיו בלימודים

ובעתיד תרוויח טונות כסף

במקום עכשיו לעבוד באיזה עבודה מסריחה ולהיכשל בלימודים

:xyxthumbs:

גם יהיה לך קל יותר להתקבל לעבודה בעתיד עם השכלה גבוה יותר

:xyxthumbs:

תראה את כל הערסים והפרחות שעובדים במקדונלס ונכשלים בלימודים

מה בדיוק יוצא להם מזה?

1000 שקל לחודש?

וואוווווווו

:lol:

פורסם

מה שבטוח,אל תעבוד ברשת.זה פשוט סיוט לא משתלם בכלל.אמרו פה כבר הכל,אני רוצה מוסיף מניסיון בתור שליח בדומינוס פיצה.תעבוד במקום פרטי זה הכי טוב.בהצלחה.

פורסם

דווקא יש לא מעט מקומות פרטיים שמנצלים את העובדים כמו לא יודע מה ועוברים על חוקים (כמו לשלם לפי החוק )

כשזה מקום פרטי, המעסיק עושה מה בראש שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים