עבור לתוכן

תופעה מעניינת עם ה 6600GT Extreme PCI-Xpress של לידטק - התייחסותכם נדרשת...

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת.

יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין.

אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו).

התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב.

מצורפות דגימות, בחנו אותן בדקדקנות ובתקווה שתבינו על מה אני מדבר.

מספר הבהרות לפני שאתם שואלים :

*הכרטיס רץ בתדרי סטוק.

*התופעה מתרחשת גם כאשר שאר רכיבי המחשב אינם נמצאים בהמהרה.

*לא מזמן פרמטתי וקיוויתי שאולי התופעה הזו תיעלם. מסתבר שלא.

*צר לי, אני תפוס.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שיש בעיה במסך/כרטיס מסך שלך אישית כי לי אין שום בעיות אבל חכה לעוד תגובות :xyxthumbs:

פורסם

אממ האמת שאני לא נתקלתי בזה קניתי החודש 6600GT של לידטק בגירסת ה-AGP

עם הדרייבר החדש ביותר ולטובתי אין את הבעיה הזאת ושמחתי הרבה שהוא כרטיס סוס חח ;)

יכול להיות שיש בעיה בכרטיס עצמו..

פורסם

תבדוק אם הם בטעות לא עשו ל2D אוברקלוק במקום ל3D :silly:

פורסם

ROCKFORD ,  יש לי כרטיס בדיוק כמו שלך אחד לאחד ואצלי יש תופעה אחרת שמעניין אותי לדעת אם היא קיימת גם אצלך.

שמתי לב שלכרטיס הזה יש בעיה מסויימת עם החדות של התמונה. יש לי מסך של VIEWSONIC 191 ובדקתי אותו גם על מסך של

SAMSUNG 930B והתופעה חוזרת על עצמה בכל מסך אחר כך שלא מדובר במסך עצמו. קשה לי להסביר את זה פה בפורום פשוט צריך

לראות את זה בעיניים.. במשחקים זה לא מורגש אלא בעיקר בעבודה השוטפת של חלונות ובאייקונים עצמם. הם פשוט לא נראים מושלמים

וחדים כמו שאני רואה למשל אצל אחרים במסכים פחות איכותיים ועם כרטיסי מסך OB אפילו.

התופעה קיימת גם בחיבור אנאלוגי וגם דיגיטלי. ניסיתי כבר את כל האפשרויות כמו סוגים שונים של דרייוורים , CLEARTYPE

פעיל וכבוי אבל זה לא קשור לפונטים עצמם. זה מורגש למשל ב SYSTEM TRAY כאשר רואים שהסמלים שם לא חדים וברורים

כמו שאני רואה במחשבים אחרים. זו תופעה הזויה לגמרי שמטרידה אותי מאוד.

אשמח לדעת אם גם אצלך זה קיים.. התופעה שיש אצלך דווקא לא קיימת אצלי. אבל כאשר יש מספר בעיות שקשורות לכרטיס מסויים זה מדליק

נורה אדומה.

פורסם
  • מחבר

ניסית תדרי רענון שונים בכל אחד מהמסכים?

בתדרים 85/100 הרץ, התמונה נוטה להיות חדה ומרצדת פחות (כמובן).

יש אצלי תופעה של חוסר חדות אבל היא איננה תמידית, כך שהאצבע המאשימה במקרה שלי מופנית כלפי המסך (Samsung 959NF - והמשחק עם הפוקוס שלו בתפריטים).

פורסם

כן , ניסיתי לעבוד גם ב 60HZ וגם ב 75

אין שום השפעה.

הגעתי למצב שאני פשוט לא מבין מאיפה זה בא שפירמטתי את המחשב. חשבתי אולי אחד מהקודקים או השד יודע מה..

גם אחרי פירמוט והתקנה FORCEWARE על מערכת נקייה זה אותו סיפור.

פורסם
  • מחבר

ראה עריכה.

פורסם
  • מחבר

אופציה אחרונה (אם כי הסבירות נמוכה, מאחר וטענת שהשתמשת במסך נוסף).

האם בשעת הבדיקה והעבודה השוטפת נמצאו בקרבת המסכים שנאים שונים?... אם כן, נסה להרחיק אותם ולראות מה קורה.

בכל אופן, נראה לי שלי ולך יש עילה טובה לדרוש החלפה עבור הכרטיסים האלה.

פורסם

ראה עריכה.

כנ"ל..

אצלי מדובר במסך LCD

חשבתי שגם אצלך המסך הוא כזה אז אולי גם אצלך היתה את התופעה הזו.

הספקתי להשתמש בכרטיס הזה במסך הקודם שלי שהיה CRT וראו מצויין ונקי כך שלא נראה לי שתוכל לעזור לי.

תודה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

תמיד. :xyxthumbs:

פורסם

חשבתי מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה ויכול להיות שזה קשור אולי לגירסת אקסטרים.

לפי מיטב הבנתי הגירסאות האלה מגיעות מהמפעל מומהרות , אולי יש לזה איזשהי השפעה על התמונה ?!

במידה ומשתמשים אחרים בעלי כרטיס LEADTEK מגירסאות אקסטרים ( לא חייב להיות דווקא 6600GT אבל רצוי.. ) יכולים לעמת

את התופעות האלה שקורות או לא קורות אצלם זה יעזור.

תודה.

פורסם

לי יש את הכרטיס ואין בעיה והכל פיקס.

ממש לא נראה לי שה OC קשור, ואם זה בעיה, אתה יכול לעשות DOWNCLOCK למהירות רגילה של הכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים