עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה דעתכם על SAPPHIRE X800GTO2 256MB

Featured Replies

פורסם

אוקי אבל זה עדיין לא הגיוני ששני 6800GT מחוברים בSLI יותר חלשים מ6800GT בודד. וככה גם עם הULTRA וככה גם עם ה6600GT. כמה אמין בנתיים כתוב שם רק שטויות חוץ מהתוצאות ב3DMARK05.

נכון צודק ב100%!

אתה יותר מוכשר ומקצועי מכל אדם אחר בעולם הזה :lol:

• תגובות 128
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אויי תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולדבר שטויות. העובדות מדברות בעד עצמן. תפסיק לנסות להוכיח משהו בדרכים שגויות וסתם לזרוק מילים לאוויר שאתה למעשה לא יודע על מה אתה מדבר, אתה פשוט הולך ישר לא רואה כלום לא פתוח לשום דבר מבחינתך מה שאתה אומר זה מה יש.

פורסם

אויי תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולדבר שטויות. העובדות מדברות בעד עצמן. תפסיק לנסות להוכיח משהו בדרכים שגויות וסתם לזרוק מילים לאוויר שאתה למעשה לא יודע על מה אתה מדבר, אתה פשוט הולך ישר לא רואה כלום לא פתוח לשום דבר מבחינתך מה שאתה אומר זה מה יש.

מה אתה רוצה?

זה ידעו שיש כרטיסים בSLI חלשים יותר מכרטיס חזק 1.(!)

פורסם

האתר של תום, הוא בין הטובים שיש ברשת.

מאוד מקצועי ואמין, כל מילה בסלע, אז בבקשה תן קצת כבוד!

פורסם

יש לכם קצת טעויות

האתר של טום פעם אחד האמינים

הוא הידרדר מאז

פורסם

עם כל הכבוד זה לא הגיוני ששני 6800GT בSLI חלשים יותר מ6800GT בודד. מילא היית אומר ששני 6800GT בSLI חלשים יותר מ6800ULTRA בודד זה יותר הגיוני אבל זה כמו שתביא 3 מכוניות זהות תיקח מהן 2 ותתחיל לדחוף איתן את הבודדה ועם הבודדה תנסה לדחוף את ה2. מי יצליח לדחוף בצורה יותר חזקה? ברור שה2 אבל בכאתר כתוב שהמכונית הבודדה מצליחה לדחוף את שני המכוניות ביחד.

פורסם

עם כל הכבוד זה לא הגיוני ששני 6800GT בSLI חלשים יותר מ6800GT בודד. מילא היית אומר ששני 6800GT בSLI חלשים יותר מ6800ULTRA בודד זה יותר הגיוני אבל זה כמו שתביא 3 מכוניות זהות תיקח מהן 2 ותתחיל לדחוף איתן את הבודדה ועם הבודדה תנסה לדחוף את ה2. מי יצליח לדחוף בצורה יותר חזקה? ברור שה2 אבל בכאתר כתוב שהמכונית הבודדה מצליחה לדחוף את שני המכוניות ביחד.

תסתכל טוב טוב:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2649&p=6

giloman:ומי קבע את זה בדיוק?

פורסם

אז מה אתה בא להראות פה שה 1800xl מוציא רק 9 FPS ? מה זה קשור לנושא, בכלל שני הכרטיסים שאנחנו מדברים עליהם לא מופיעים פה בכלל. לא ה6800GS ולא ה x850xtpe= GTO2.

פורסם

הוא מתכון שאפשר להגיע איתם אליו(850)

פורסם

אז מה אתה בא להראות פה שה 1800xl מוציא רק 9 FPS ? מה זה קשור לנושא, בכלל שני הכרטיסים שאנחנו מדברים עליהם לא מופיעים פה בכלל. לא ה6800GS ולא ה x850xtpe= GTO2.

כן כי זה אתה שאומר ששום דבר לא הגיוני במבחנים האלו אז אני בא ונותן לך את אחד הכרטיסים הכי חזקים בעולם(X1800XT ועוד בCF)שגם מפגין לא ממש ביצועיים

אז כמו שסיכמו פה 1001 פעם יש לבנאדם רזולוציה של 1280*1024 והGS יותר טוב כנ"ל בכל הפילטרים!

פורסם

המשחק narnia החדש תומך sm3, תביט בבקשה על ההבדלים,

ותגיד לי אתה, למה לוותר על האיכות הזאת?... :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אולי תסיימו??

יש פה המון שאלות שענו עליהם כבר באותו התראד!! ובכל זאת עונים :kopfpatsch:

ויכוחים מיותרים לגמרי...

פורסם

WTF בוא תראהע לי קישור שמראה שה6800GS יותר טוב מהX850XTPE שהפילטרים פועלים ולא משנה לי באיזו רזולוציה אני לארג'. ולא אכפת לי עכשיו מכרטיסים אחרים אני רוצה לראות השוואה על שני הכרטיסים האלה במשחקים "נייטרלים" הכוונה לא משחקים כמו DOOM3 לטובת NVIDIA ולא משחקים שהם לטובת ATI

פורסם

WTF בוא תראהע לי קישור שמראה שה6800GS יותר טוב מהX850XTPE שהפילטרים פועלים ולא משנה לי באיזו רזולוציה אני לארג'. ולא אכפת לי עכשיו מכרטיסים אחרים אני רוצה לראות השוואה על שני הכרטיסים האלה במשחקים "נייטרלים" הכוונה לא משחקים כמו DOOM3 לטובת NVIDIA ולא משחקים שהם לטובת ATI

OMFG כמה כבר אפשר?

19df1.png

אגב בתחילת הדיון היה שלGTO2 יש HDR אז אינה לכם עוד הוכחה לזה שאין לו!

22jc.png

פורסם

מה אתה עושה צחוק? אין שם בכלל 6800GS.

ו fear זאת לא דוגמא, הרי זה ידוע שה x1800xt יותר חזק מה7800GT, האם המשחק פועל לטובת NVIDIA? ברור שכן. אמרתי ואני יחזור על זה בישבילך, משחק ניטרלי- כמו 3DMARK05.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.