פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אני מתכנן לטוס לרוסיה בקיץ, אתרים כמו NEWEGG\AMAZON אבל ברוסיה חנויות שיספקו דברים לנגנים\מחשב או כל חנות טכנולוגית, אני רוצה לחזור משם עם דבר נחמד - גאדג'טי בעיר אומסק, ואולי גם לנינגרד
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אתה יודע שרוסיה זו ארץ ענקית, כן? חחח כן טעות שלי העיר תהיה - אומסק - omsk ואולי גם לנינגרד leningrad
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש שם בטוח באזור מוסקבה חנויותרוב רוסיה זה מקום שומם וכמעט חסר חייםעוד אחד שלא היה ברוסייה ומשווה אותה למיצריים.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים עוד אחד שלא היה ברוסייה ומשווה אותה למיצריים.חסכת לי מילים, כמה שאתה צודק
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים יש שם בטוח באזור מוסקבה חנויותרוב רוסיה זה מקום שומם וכמעט חסר חייםרוסיה זה מדינה עלובה ומושחתת אפילו המהגרים המוסלמים לא מגיעים לשם זה מדינה שהמציאה את השחיתות מקום 138בשחיתות מתחת לאפגניסטן כולם בורחים מהארץ המסריחה הזאת.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רוסיה זה מדינה עלובה ומושחתת אפילו המהגרים המוסלמים לא מגיעים לשם זה מדינה שהמציאה את השחיתות מקום 138בשחיתות מתחת לאפגניסטן כולם בורחים מהארץ המסריחה הזאת.התגובה שלך ממש לא במקום, אף אחד לא ביקש את דעתך על המדינה ופעם הבאה תשמור אותה לעצמך כי אותנו זה לא מעניין
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים רוסיה זה מדינה עלובה ומושחתת אפילו המהגרים המוסלמים לא מגיעים לשם זה מדינה שהמציאה את השחיתות מקום 138בשחיתות מתחת לאפגניסטן כולם בורחים מהארץ המסריחה הזאת.גם מסתכל חדשות בערוץ המרוקאי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.