פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אוף.. נושא טחון! צריך לפתוח נעוץ על הלוחות של גי'גבייט שהטמפרטורות שלהם לא נקראות טוב.הציפ'סט שלך על 70 ככה זה צריך להיות. הטמפרטורות שלך בסדר.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אוף.. נושא טחון! צריך לפתוח נעוץ על הלוחות של גי'גבייט שהטמפרטורות שלהם לא נקראות טוב.הציפ'סט שלך על 70 ככה זה צריך להיות. הטמפרטורות שלך בסדר.ומה לגבי המתחים??
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר המתחים שלך בסדר גמורבקשר לטמפרטורות תשתמש בתוכנה של ג'יגבייטומה עם ה RPM איך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים ומה עם ה RPM איך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?לא הבנתי מה השאלה... זה על אוטומטי... לא?!?עריכה.. עכשיו שמתי לב לתוכנה למעלה...תסתכל בביוס.למרות שלדעתי זה על אוטומטי והתוכנה הראשונה סתם.....
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר לא הבנתי מה השאלה... זה על אוטומטי... לא?!?לא.. רשום שמה בתמונה יש X כזה על אוטומטי שים לב...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים עריכה.. עכשיו שמתי לב לתוכנה למעלה...תסתכל בביוס.למרות שלדעתי זה על אוטומטי והתוכנה הראשונה סתם.....
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר תמיד הRPM גבוה להפעיל את האוטומטי בביוס? זה אמור להיות מסובך או שפשוט להפוך משהו מ disable ל enable?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים לא מסובך.. יש לך גם אפשרות לקבוע שם לפי מעלות חום כמה % של עוצמה יעבוד המאורר..אבל שוב לפי המעלות נראה לי שהוא על אוטומט.כנס תראה, שוב ממש לא מסובך.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר לא מסובך.. יש לך גם אפשרות לקבוע שם לפי מעלות חום כמה % של עוצמה יעבוד המאורר..אבל שוב לפי המעלות נראה לי שהוא על אוטומט.כנס תראה, שוב ממש לא מסובך.אז למה הRPM תמיד על 2500+?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה כנראה מה שמוגדר בברת מחדל.גם אצלי הוא על מהירות כזו ואותו מעלות (23/29).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר זה כנראה מה שמוגדר בברת מחדל.גם אצלי הוא על מהירות כזו ואותו מעלות (23/29).סבבה הפעלתי את זה על אוטומטי אבל עדיין זה על 2500+ אבל אני מבין שאין מה לדאוג...שמתי לב שיש שמה כרטיסיה ביוס TOP PERFORMENCEלפי מה שקראתי בספר של הלוח אם זה קשור לOC או משהו כזה לא?אפשר קצת הסבר?עריכה: ועם איזה תוכנה של גיגה בייט רואים ת'טמפ' הנכונה?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים סבבה הפעלתי את זה על אוטומטי אבל עדיין זה על 2500+ אבל אני מבין שאין מה לדאוג...לא אין לך מה לדאוג.[/שמתי לב שיש שמה כרטיסיה ביוס TOP PERFORMENCEלפי מה שקראתי בספר של הלוח אם זה קשור לOC או משהו כזה לא?אפשר קצת הסבר?בולשיט אחד גדול. אין הבדל בכלל. בדוק ניסיתי עם ובלי ועם כל תוכנה אפשרית לא קשור ל-OC יש גם אפשרות בכרטיס מסך ל-NORMAL\FAST\TURBO האמת שבזה יש הבדל בין הרגיל לטורבו ב-200 נקודות סה"כ אבל מגביל ב-OC לכרטיס בקיצור לא זה ולא זה מומלץ. עריכה: ועם איזה תוכנה של גיגה בייט רואים ת'טמפ' הנכונה?לצערי לפי הנסיון שלי אין תוכנה שמראה את הטמפרטורה הנכונה. פשוט תסתכל באוורסט או AIDA32 רק תבין שהטמפרטורה של המעבד זה של הלוח (צי'פסט) ולהפך.b]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.