עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס קול לפי רמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg.

הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$).

http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60

(לינק לעמוד הרמקולים ב newegg).

אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף.

תודה לעוזרים,

עמית

פורסם
  • מחבר

שמעתי גם על הFX-6021, איזה מהם עדיפים (הAltec Lansing FX-6021 או הKlipsch Pro Media 2.1)?

נ.ב: עבור הרמקולים הללו, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים מnewegg (עד 150$) או מהארץ (עד 700 ש"ח)..?

http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=36

(עמוד כרטיסי הקול בNewegg)

פורסם

ה-FX6021 הם לפי דעתי ברמה אחת מעל לקליפש, אבל ה-Retail Price שלהם באינטרנט הוא 299 דולר, קצת מעל התקציב שלך. בארץ המחיר שלהם הוא בכלל בשמיים, 2000 שקל אם אני זוכר נכון.

בנוגע לכרטיס קול - ישנם 2 אפשרויות:

יש את ה-Creative-Xfi Xtreme Music החדש שנמכר בארץ במחיר של בערך 850 שקל.

ויש את ה-M-Audio Revolution 7.1 שאני לא ממש יודע איך הוא בהשוואה ל-Creative אבל הוא אמור להיות כרטיס טוב (700 שקל בערך).

יש גם את ה-Audiotrack Prodigy 7.1 שהוא גם נראה מעניין.. (800 שקל בערך).

אני לא יודע מי מהכרטיסים האלה באמת הכי טוב, אבל לי דעתי ה-Xfi ייתן לך בדיוק את מה שאתה מבקש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה,

ראיתי את הFX-6021 בnewegg ב177$ -אז כנראה שאני אקח אותם :) - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836113140

לגבי הכרטיס קול, ראיתי שהX-Fi בעל 92KB של Sample Rate לעומת ה192KB של האודיג'י.. זה אומר משהו? או שזה לא חשוב במיוחד?

פורסם

ה-FX6021 הם לפי דעתי ברמה אחת מעל לקליפש, אבל ה-Retail Price שלהם באינטרנט הוא 299 דולר, קצת מעל התקציב שלך. בארץ המחיר שלהם הוא בכלל בשמיים, 2000 שקל אם אני זוכר נכון.

בנוגע לכרטיס קול - ישנם 2 אפשרויות:

יש את ה-Creative-Xfi Xtreme Music החדש שנמכר בארץ במחיר של בערך 850 שקל.

ויש את ה-M-Audio Revolution 7.1 שאני לא ממש יודע איך הוא בהשוואה ל-Creative אבל הוא אמור להיות כרטיס טוב (700 שקל בערך).

יש גם את ה-Audiotrack Prodigy 7.1 שהוא גם נראה מעניין.. (800 שקל בערך).

אני לא יודע מי מהכרטיסים האלה באמת הכי טוב, אבל לי דעתי ה-Xfi ייתן לך בדיוק את מה שאתה מבקש.

הFX בארץ עולים 1500, בדיוטי פרי הם עולים 200$.

דרך אגב, יום ראשון כמעט 100% שדוד שלי קונה לי אתום בדיוטי פרי, בהתחלה אמרתי לו שאני רוצה את הMX 5021 שגם עולים 200$, אבל אז קראתי ביקורות והבנתי שהFX הם יותר טובים מהMX. זה נכון?

ורק חבל שהFX מכוערים...

פורסם
  • מחבר

תעבור עליהם במרקר..

ובחזרה לנושא, מה אתם אומרים? כדאי את האודיג'י או את הX-Fi? ההבדל ביניהם משמעותי?

פורסם

אני הייתי ממליץ על ה-XFi, אבל אתה מוזמן לחפש ביקורות ברשת..

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר, אתה כנראה יודע ;)

תודה רבה על העזרה..

וחג שמח :)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל יש לי עוד שאלות ונראה לי שאם אני לא אכתוב בהודעה חדשה אף אחד לא יחשוב להיכנס לדיון.

השאלות הן:

* האם עדיף לי לקנות מערכת 5.1 או 4.1 במחיר של עד 250$ מNewegg או שעדיף להישאר עם הFX-6021?

*רק בשביל לוודא שוב ובשביל להיות עם ראש שקט, אין רמקולים טובים יותר מהFX-6021 בתקציב של 250$ בNewegg?

* לא עניתם על השאלה הזו, האם ההפרש הכספי בין האודיג'י לX-Fi למיניהם (אלו שנכנסים בתקציב) שווה מבחינת יחס ביצועים\כסף?

שוב תודה, וסליחה על ההקפצה

פורסם

ה-FX6021 הם רמקולים מעולים, גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות. יצא לי לשמוע אותם פעם אחת ונדהמתי לגמרי - זו המערכת המולטימדיה היחידה שלפי דעתי יכולה לשמש כמערכת שמיעת מוזיקה בצורה איכותית ביותר. אין להם מתחרים בתחום מערכות המולטימדיה, אולי בתחום הרמקולים המדפיים - אבל זה תחום יקר הרבה יותר ואין לי כל כך ידע בנושא הזה.

לפי דעתי ההפרש מחירים בין ה-X-Fi לבין שאר הכרטיסים הוא זניח בהתחשב בעובדה שמדובר בכרטיס מאוד מאוד חדש בעל ביקורות משבחות. לך עליו.

פורסם
  • מחבר

סבבה..

ראיתי בNewegg את הLogitech Z-5500 ב220$ (רמקולים 5.1).

האם הם יתנו חווית שמיעה טובה בהרבה מהFX-6021?

(עליתי טיפה בתקציב כי יש מקור הכנסה חדש ;D )

ועל איזה X-Fi אתה ממליץ?

פורסם

שמע ההחלטה בין האודיג'י לAXFI צריכה להיות אחרי השאלה -איזה מוזיקה אתה שומע-באיזה איכות???

כי אם המוזיקה שלך לא באיכות גבוהה אז הXFI

הוא טוב אך אם יש לך מוזיקה אם איכות טובה אז תיקח את האודיג'י או כרטיסים אחרים אם אתה לא משחק

פורסם
  • מחבר

אני שומע בעיקר היפ הופ, סקאזי ולפעמים קצת פופ (כשממש אבל ממש משעמם)..

ומשחקים מחשב אני משחק הרבה.. (בעיקר פעולה וספורט -פרו אבולושן ומשחקים כמו קאונטר סטרייק,Fear וBF2).

מה ההצעה שלכם?

פורסם

מעצם ההשוואה אתה יכול לראות שה-FX6021 הרבה יותר איכותיים. במחיר שהוא +,- אותו הדבר ממערכת אחת אתה מקבל כמות וממערכת שניה אתה מקבל איכות.

אם עיקר המערכת הוא לשמיעת מוזיקה, ה-FX6021 ייתנו את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך, ואני בטוח שגם במשחקים אתה לא תתאכזב.

בנוגע ל-XFi,זה נכון.

אתה לא תרגיש הבדל בין הכרטיסים אם כל המוזיקה שלך היא MP3 באיכות 192.

אני מניח שאת ההבדל בין הכרטיסים מתחילים לשמוע מ-MP3 320 ומעלה (עד Lossless).

אני לא בטוח שאתה עושה RIP לדיסקים שלך באיכות Lossless, אבל מי יודע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים