פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים להתחלה שוב תודה ל hwzone על הקירור של TT לזכרונות שקיבלתי במפגש ;D .הדבקתי אותו ולא הייתי בטוח שעשיתי את הדבר הנכון , הדבקתי את הקירור מצידו הימיני של המאורר ומעליו , האם זה היה בסדר ?או שהלך הקירור :-\ ?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הדבקת מצויין כל עוד זה יושב על ריבועים שחורים כאלה שהם השבבי זיכרון התפקיד של הקירור הזה הוא לקרר את הזיכרונות האלה אם כן אז מצויין אם לא תוציאה אותם ותשים על הריבועים השחורים
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר צלעות קירור ..עדיין עם המאורר המעפן של msi ;D .תגידו ,צריך גם מאחורה להדביק ?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר זה כבר מודבק , והתכוונתי בגב של הכרטיס ישנם עוד 4 ריבועים ומיקומם הוא זהה לארבעת הריבועים שמקדימה...
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מה פתאום, זה ההלחמה של הזכרונות ללוח....אתה צריך לשים על החלק הבולט של הזכרונות, בצד של הליבה.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר אני לא צריך סימן קריאה , פה זה לא רוטר 8) .תודה על המידע , מה אתם חושבים כדאי לי לקנות עוד קירור שמה אפילו שאני כבר ב300/650 ? או שזה מיותר ?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מה פתאום, אתה לא צריך מאחורה....יש לך שמה ארבעה צ'יפים של סמסונג נכון? על כל שניים מהם תשים צלע קירור, על הליבה תשים איזה BLUEORB מלוטש או איזה CRYSTAL ORB.אתה לא צריך מאחורה...
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים קודם כל בלו אורב וקריסטל אורב לא מתאימים לכרטיסי ה geforce 4 ti בישבילם יוצר היטסינק מיוחד וכן אתה צריך לשים על הזיכרונות מאחורה קירור כי זה תורם להורדת הטמ"פ של הזיכרונות
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מחבר תודה על המידע היעיל ;D .יש איזה מאורר מומלץ שיותר טוב מהמאורר המעפן של MSI ל GF4 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.