פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שלום לכולם הצלחתי לעלות מאתמול הרבה ורציתי לדעת מה זה SLOTS ? שרשום לי בטרונטליץ'
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זונות סתם זה כמה טורנטים אתה יכול להוריד! לפי TL: Users with ratio < 0.5have only 1 download slot available Users with ratio < 0.6 have only 2 download slots available Users with ratio < 0.7 have only 3 download slots available Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available Users with ratio > 0.85 have unlimited download slots
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר Ratio: 1.602 Uploaded: 8.49 GB Downloaded: 5.30 GB Slots: Unlimited slotsזה אומר שאני יכול להוריד כמה שבא לי ?ומתי אני יוכל לחלק הזמנות ?נ.ב ראיתי בפרטים שלך שאתה מכור לטראנס ופסיכודליאז מה זה פסיכודלי?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה ג'נר של מוזיקה.כן זה אומר שאתה יכול להוריד כמה שאתה רוצה,ויש FAQב TL,למה אתה לא מיסתכל שם?Must have have uploaded at least 25GB and have a ratio at or above 1.05. Must be registered for 2 weeks at least.The promotion is automatic when these conditions are met. Note that you will be automatically demoted from this status if your ratio drops below 0.95 at any time.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר כי האנגלית שלי על הפניםפסיכודלי זה כמו טראנסים?נ.ב העליתי עוד 5 ג'גיה למה זה לא מביא לי הזמנות Ratio: 2.357 Uploaded: 12.49 GB Downloaded: 5.30 GB Slots: Unlimited slotsזה רק העלה לי את הראטיו אני לא בסיכון אבל אני רוצה לחלק הזמנות
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אתה לא משתמש וותיק ...כדי לקבל הזמנות אתה צריך להיות רשום באתר לפחות חודש...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158519.0WTF ?!?!?אתמול בכית שהורדת 5G והעלאת 0.3Gוהיום אתה אומר שהורדת 5.3G והעלאת 12.5Gכל זה ביום-יומיים ? נראה לי מדובר בשיא ישראלי חדש... (או פשוט בסתם עוד משתמש ישראלי נוכל מנייאק שמגיע לו שיעיפו אותו).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר תקשיב חבר שלי בא אליי עם תוכנה שמעלה במהירות יענו אני רק לוחץ על כפתור וזה מעלהאז מה אתה נטפל אלייhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158519.0WTF ?!?!?אתמול בכית שהורדת 5G והעלאת 0.3Gוהיום אתה אומר שהורדת 5.3G והעלאת 12.5Gכל זה ביום-יומיים ? נראה לי מדובר בשיא ישראלי חדש... (או פשוט בסתם עוד משתמש ישראלי נוכל מנייאק שמגיע לו שיעיפו אותו).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים הוכחת בדיוק את מה שהוא אמר, זה נקרא לרמות וזה רק עניין של זמן עד שייתנו לך באן, הם תמיד עולים על זה ואני מקווה שייתנו לך באן ומהרובגלל אנשים כמוך שעושים את זה נותנים באנים באתרים האלה לכל הישראלים , גם לאלה שלא עשו כלום
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יאאלה ייאללהלא ידעתייייייאת תשגע אותי......אני לא יעשה את זה שובואני לעומתך לא מחכה שיביאו לי באן
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תקשיב חבר שלי בא אליי עם תוכנה שמעלה במהירות יענו אני רק לוחץ על כפתור וזה מעלהאז מה אתה נטפל אליימעלאה ? התכוונת תוכנה שמזייפת את ה RATIO שלך, או במילים אחרות, אתה נוכל.. מי יתן ויעיפו אותך שם בקרוב (הניק שלך שם דומה לזה פה?)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים צודק....תראה את הרטיו שלי...לא הכי טוב אבל בלי לזייףRatio: 1.043 Uploaded: 88.45 GB Downloaded: 84.77 GB Slots: Unlimited slotsאני משתדל לשמור על רווח של 4 גיגה בין ההורדה להעלאה... אני רשום שם כבר 13 שבועות...שזה בערך 3 חודשים אני חושב... כשיוצא מצב שאין לך מה להוריד פשוט תבטל את המגבלה של העלאה ותעלה הרבה!
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר טוב לא ידעתי שזה מזייף מה אתם רוצים ממני אני לא ישתמש בזה שובבבבבבתפסיקו כברדרך אגב זה מעלה לי רק על 10 אז חבר שלי אמר שזה מעלה מהר לא ידעתי שזה מזייף ולא ידעתי שזה אסוראז יאאלה די
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אתה יודע מה עזוב, יכול להיות שעשית את זה מתמימות , אל תעשה את זה יותר כי א. יתפסו אותך וב. אני זה שהזמין אותך ובסוף אני יקבל באן בגלל שטויות שאתה תעשה (הם עוקבים גם אחרי אלה שאתה מזמין ואם הם רואים שאתה מזמין כאלה שעושים צרות כל הזמן אז הם יסיקו מסקנות)תאמין לי אפשר להסתדר שם יפה מאוד בלי לרמות ועם קצב העלאה מעפן של 16K , ראה תמונה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.