פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA:"בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט."אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה?תודה מראש.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה דרך WiFi (נקרא גם 802.11b/g לפי המהירות) במקומות בהם יש HotSpotsכלומר נקודות חמות בהן יש רשתות WiFi פתוחות לציבור (בד"כ באוניברסיטאות, מסעדות, קניונים וכו')
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר זה דרך WiFi (נקרא גם 802.11b/g לפי המהירות) במקומות בהם יש HotSpotsכלומר נקודות חמות בהן יש רשתות WiFi פתוחות לציבור (בד"כ באוניברסיטאות, מסעדות, קניונים וכו')תודה אבל רציתי לדעת אם יש מכשיר PDA כלשהו או משהו דומה שיכול לשמש לגלישה אלחוטית, למשל בנקודות חמות או בסביבה ביתית.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים יש המון (פשוט תחפש אחד עם מבוסס מה שאתה רוצה - Windows Mobile / PalmOS) עם זהואם אני לא טועה יש גם מתאם SD ל WiFiאבל זה כבר ממש לא בטוח
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יש המון (פשוט תחפש אחד עם מבוסס מה שאתה רוצה - Windows Mobile / PalmOS) עם זהואם אני לא טועה יש גם מתאם SD ל WiFiאבל זה כבר ממש לא בטוחשוב תודה אבל אוסיף שאני מחפש מכשיר כזה לשימוש ביתי כך שיעבוד ברשת עם מחשב נייח בחיבור כבלים לאינטרנט. האם יש סייען עם התקן רשת אלחוטי (בדומה לכרטיס רשת אלחוטי בנייד למשל) שיתאים למטרה הזו? לא מצאתי.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים כמו שאמרתי אתה צריך בדיוק את אותו מכשיר עם WiFi מובנהאני יודע שיש הרבה כאלהאבל מזמן הפסקתי להתעניין ככה שאני לא יכול להמליץ על דגם ספציפילמעשה זה בערך מה שאתה צריךhttp://zap.co.il/models.asp?Sog=C-PalmComp&DB168907=168910&orderby=priceלבחור מכאן את המכשיר מבוסס Windows Mobile / PalmOS שאתה הכי מעדיף
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר כמו שאמרתי אתה צריך בדיוק את אותו מכשיר עם WiFi מובנה אני יודע שיש הרבה כאלה אבל מזמן הפסקתי להתעניין ככה שאני לא יכול להמליץ על דגם ספציפי למעשה זה בערך מה שאתה צריך http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-PalmComp&DB168907=168910&orderby=price לבחור מכאן את המכשיר מבוסס Windows Mobile / PalmOS שאתה הכי מעדיף תודה רבה על ההפניה אני מניח שאצטרך משהו כמו זה לסייען: http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=449&catId=43 וכרטיס wifi אלחוטי למחשב. מה לגבי נתב? אצטרך אחד שתומך ב-wifi?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם אתה לוקח אחד מהמכשירים שבלינק שלי אתה לא צריך את המתאם שהבאתאם אתה לוקח מכשיר בלי תמיכה מובנית ב WiFi אתה כן תצטרך כזהאתה כן תצטרך כרטיס WiFi למחשב בתצורת PCI/USB לבחירתךבקשר לנתב זה משתנהאם תקנה נתב ותשים אותו, המכשיר הנייד לא תלוי במחשב הנייח בשביל חיבוראם אתה לא תקנה נתב, ותעשה פשוט שיתוף אינטרנט דרך הכרטיס WiFi שיש במחשב הנייחאתה תצטרך שהמחשב הנייח יהיה דולק ומחובר לאינטרנט כדי שתוכל לגלוש דרך המכשיר הנייד
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים באפשרות בלי נתב, צריך ששני כרטיסי הרשת (בנייח, ובמחשב כף היד) יתמכו בשיטת ad hoc אחרת לא יוכלו לדבר אחד עם השניאני לא בטוח שכל הכרטיסים במחשבי כף יד תומכים בפרוטוקול הזה. הבנתי שרוב הכרטיסים למחשבים נייחים כן תומכים. (אבל לא כולם !)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אם אתה לוקח אחד מהמכשירים שבלינק שלי אתה לא צריך את המתאם שהבאתאם אתה לוקח מכשיר בלי תמיכה מובנית ב WiFi אתה כן תצטרך כזהאתה כן תצטרך כרטיס WiFi למחשב בתצורת PCI/USB לבחירתךבקשר לנתב זה משתנהאם תקנה נתב ותשים אותו, המכשיר הנייד לא תלוי במחשב הנייח בשביל חיבוראם אתה לא תקנה נתב, ותעשה פשוט שיתוף אינטרנט דרך הכרטיס WiFi שיש במחשב הנייחאתה תצטרך שהמחשב הנייח יהיה דולק ומחובר לאינטרנט כדי שתוכל לגלוש דרך המכשיר הניידתודה רבה על כל העזרה.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר באפשרות בלי נתב, צריך ששני כרטיסי הרשת (בנייח, ובמחשב כף היד) יתמכו בשיטת ad hoc אחרת לא יוכלו לדבר אחד עם השניאני לא בטוח שכל הכרטיסים במחשבי כף יד תומכים בפרוטוקול הזה. הבנתי שרוב הכרטיסים למחשבים נייחים כן תומכים. (אבל לא כולם !)תודה על הטיפ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.