פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שמע אין לי מושג אני לא מבין בזה כלום אבל זה פתאום קרה לך?יענו זה סתם בעיה ספציפית כזה שקרתה פתאום נכון<? (אני מתכוון אולי יש בעיה עם הנגן הספציפי הזה אבל לא עם כולם נכון?)פשוט אני מתכנן לקנות כזה...אם הוא עושה בעיות נורא חשוב לי לדעת
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים נראה לי שכבר העלו את הבעיה הזו כאן.אם אני לא טועה זה נובע מהגבלה של הH10 על מספר הקבצים בתיקייה.נסה לפצל את הקבצים לתיקיות שונות.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר חיפשתי :-\ עריכה! פשוט חיברתי את הנגן לUSB מאחורה והכל עבד כמו שצריך!! כמה פשוט ככה מסובך! מישו יכול להסביר לי למה זה קרה? תודה לכולם!
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה קשור לצריכת חשמל, נגנים שנטענים דרך ה USB שלהם, צורכים חשמל מהמחשב בזמן החיבור. בהרבה מחשבים ישנים / מפגרים, החיבור הקדמי לא נותן להם מספיק חשמל ובגלל זה הם משתגעים. הפתרון הוא לקלל את המחשבים בפקולטה, ואז לחבר אותם מאחורה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.