עבור לתוכן

השפעת גודל המסך על פעילות כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz

GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB

מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N

לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024.

אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות?

תודה.

פורסם

הגודל לא משנה!

ולא יכול להיות ששיחקת ב1024*768 על FX5200...

באיזה משחקים אתה משחק?

פורסם

הכרטיס שלך חלש...(אתה יכול לנסות לעשות לו OC לא שתגיע לאן שהוא..)

המלצה תחליף כרטיס..(הפתרון היחיד..)

פורסם
  • מחבר

הגודל לא משנה!

ולא יכול להיות ששיחקת ב1024*768 על FX5200...

באיזה משחקים אתה משחק?

כשהיה לי מסך 15 אינץ', שיחקתי HALO, HALF LIFE 2 וזה עבד מצויין וחלק על ריזלוציה של 1024*768.

עכשיו כשיש לי מסך 19 אינץ' ריזלוציה- 1280*1024, אני משחק AGE OF EMPIRES 3 וזה עובד על הפנים... גם HALO שעבד מהר וטוב כשהיה לי מסך חרא של 15 עכשיו עובד זוועה עכשיו וכנ"ל גם HALF LIFE 2.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלך חלש...(אתה יכול לנסות לעשות לו OC לא שתגיע לאן שהוא..)

המלצה תחליף כרטיס..(הפתרון היחיד..)

מזה OC? איך אני עושה את זה? והאם זה יכול לדפוק לי את הכרטיס?

איזה כרטיס מסך במחיר סביר טוב לריזלוציה של 1024*1280?

פורסם

מזה OC? איך אני עושה את זה? והאם זה יכול לדפוק לי את הכרטיס?

איזה כרטיס מסך במחיר סביר טוב לריזלוציה של 1024*1280?

6600GT אמור לספק אותך

פורסם

תעשה חיפוש תראה מזה OC

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

Aaron, תקרא בבקשה את חוקי הפורום ותמנע מדאבל פוסט.

אתה מקבל אזהרה ראשונה (אחרי 3 אתה תורחק/תושתק).

פורסם

כשהיה לי מסך 15 אינץ', שיחקתי HALO, HALF LIFE 2 וזה עבד מצויין וחלק על ריזלוציה של 1024*768.

עכשיו כשיש לי מסך 19 אינץ' ריזלוציה- 1280*1024, אני משחק AGE OF EMPIRES 3 וזה עובד על הפנים... גם HALO שעבד מהר וטוב כשהיה לי מסך חרא של 15 עכשיו עובד זוועה עכשיו וכנ"ל גם HALF LIFE 2.

אז פשוט תריץ את המשחקים גם על מסך ה 19 אינץ בינתיים על 1024X768 במקום 1024X1280 והם יעבדו כמו מקודם..

פורסם
  • מחבר

אז פשוט תריץ את המשחקים גם על מסך ה 19 אינץ בינתיים על 1024X768 במקום 1024X1280 והם יעבדו כמו מקודם..

הבעיה שזה ניראה מכוער יותר... כי הריזלוציה לא תואמת את המסך אז זה ניראה עם ריבועים גדולים כאלה.

פורסם
  • מחבר

Aaron, תקרא בבקשה את חוקי הפורום ותמנע מדאבל פוסט.

אתה מקבל אזהרה ראשונה (אחרי 3 אתה תורחק/תושתק).

איזה דאבל פוסט? מה אתה רוצה מהחיים שלי?

לא פתחתי שום שתי דיונים זהים בפורום.

פורסם

תגיד, אתה בשוק ? שמעת שיש למעלה כפתור עריכה ? אין לכתוב שתי הודעות רצופות אחת אחרי השניה !

פורסם

הבעיה שזה ניראה מכוער יותר... כי הריזלוציה לא תואמת את המסך אז זה ניראה עם ריבועים גדולים כאלה.

למסכי LCD יש רק רזולוציה אחת שהם נראים טוב בה, אם הכרטיס שלך לא יכול לסחוב ברזולוציה הטבעית של המסך ואתה לא אוהב איך שהוא נראה ברזולוציה אחרת אתה צריך כרטיס שכן מסוגל לתפקד ברזולוציה של המסך.

פורסם

אין השפעה של גודל המסך על הרצת המשחק.

יש השפעה של הרזולוציה של המסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים