עבור לתוכן

שאלה על איכות התמונה בין דרייבר לדרייבר

Featured Replies

פורסם

שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים :D

פורסם

השאלה האם 80 נק' יתנו לך באמת משהו במשחק,מילא היית אומר שהשגת 300 נק' יותר .אבל 80 נק' ואיכות התמונה יורדת אמרת...

הייתי חוזר לדרייבר החדש.

פורסם
  • מחבר

בטח שזה נותן זה נותן המון,80 נקודות ב3DMARK זה שיפור של משהו כמו 10FPS במשחקים אחרים,קח את זה בחשבון :) תחשוב שאם במשחק כבד יש לך 20FPS ועם הדרייברים הישנים יש לך 30FPS יש הבדל ענקי,בכל מקרה בדקתי את הדרייבר 81.98 , צילמתי תמונות בBF2 מכמעט אותו מקום רק הלכתי טיפה אחורה בפעם השנייה כי אני לא יודע בדיוק איפה הייתי :P ובשתיהם יש בדיוק אותו תמונה אני חושב שאני יחזור ל77.62 ואני גם ממליץ לכל מה שיש לו 6600GT לנסות את הדרייבר הזה,אין אותו באתר של נוידיה כי הוא בטא אז תנסה בGURU3D,נותן שיפור משמעותי :)

פורסם

אתה מסטול? :D;)

80 נק? מוסיף לך 33% ביצועים למשחקים??

:kopfpatsch::screwy:

:xyxthumbs:

פורסם

חחחחח זה לא מוסיך כלום חחח

פורסם
  • מחבר

אולי לך לא מוסיף אבל שאני משחק בשרת עם 64 אנשים יש לי 30 FPS וזה ממש מציק ושאני עם הדרייברים הישנים יש לי 50-40 FPS וזה הבדל ענקי

פורסם

אולי לך לא מוסיף אבל שאני משחק בשרת עם 64 אנשים יש לי 30 FPS וזה ממש מציק ושאני עם הדרייברים הישנים יש לי 50-40 FPS וזה הבדל ענקי

זאת לא אומרת שזה בגלל שקיבלתה 80נ"ק ב3DMARK05 זה בכלל שהדריוורים ההם יותר טובים לך אישית!

פורסם
  • מחבר

זאת לא אומרת שזה בגלל שקיבלתה 80נ"ק ב3DMARK05 זה בכלל שהדריוורים ההם יותר טובים לך אישית!

כן אבל שמעתי בהמון פורומים מחו"ל המלצות עליו במיוחד לכרטיס 6600GT אז ניסיתי,אם להמון אנשים זה הולך טוב למה לא גם לשאר?

פורסם

מה זה כבר מששנה?

פורסם

כן אבל שמעתי בהמון פורומים מחו"ל המלצות עליו במיוחד לכרטיס 6600GT אז ניסיתי,אם להמון אנשים זה הולך טוב למה לא גם לשאר?

תישאר עם זה :xyxthumbs:

פשוט מנסים להסביר לך שזה לא בגלל שקיבלתה 80נ"ק יותר ;)

פורסם
מה זה כבר מששנה?

הוא יכול לשנות את ההגדרות ולראות אים זה מהדריבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים