פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מנתוני הצילום מה זה ה-SPD?למה אין לי ECC,ומדוע איני יכול לראות את התאריך וסידרת הייצור?בקיצור איך הזכרונות האלו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים ECC זאת תכונה של זכרונות שמשמשת לזכרונות של שרתיםוהתכונה הזאת בעצם מנטרת ופותרת בעיותאבל זה מתבטא במהירות יותר נמוכה של הזכרונותאין לך צורך בזהלמה אין תאריך וסדרת ייצור? כי OCZ התעצלו לשים אותם ב SPDאיזה זכרונות אלה? דגם ספציפי?איך הם בתור? זכרונות רגילים? ל OC?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר ליאור תודה.פשוט להשכלה כללית,הם מחוברים ל GIGA K8NXP-SLI.מעבד 3200/AMD/VENICEהעברתי בזמנו לפי המלצתך ל-T1.אני פשוט אוהב וקורא הרבה,אז לדעת איך הם בתור זכרונות למחשב,למשחקים,ומה ניתן לשפר אולי גם ב-OC.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים רק להוסיף - ה SPD עצמו הוא מעיין BIOS של הזיכרון שמכיל כל מיני נתונים עליו, ובעיקר מהם תיזמוני ברירת המחדל במהירויות השונות.במקרה שלך, כמו שליאור ציין, התעצלו להכניס נתונים שונים כמו המספר הסידורי ותאריך הייצור, וגם את תיזמוני ברירת המחדל במהירויות אחרות (בעיקר 133MHz ו 166MHz).
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר אז חוץ מזה הם זכרונות טובים ואמינים?מה אני יכול לקנפג בהם או שאין צורך?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אין צורךsmalulזה DDR2איזה צורך ב 166/133 יש כאן? המינימום ל DDR2 זה 400MHz וגם אז הוא נחות מ DDR במהירות דומה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר ליאור,DDR2??ממתי יש לי DDR2?AMD בכלל לא תומכים בזה לא?או שהכוונה ל-DUAL DDR.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.