פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים :pissed: אתה לא באמת מצפה שיענו לך ברצינות על בקשה כזאת נכון? חוץ מזה אם אתה לא מסוגל למצוא בעצמך אתרים בנושא , זה אומר דרשני
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אז מה?! אני רוצה מיליון דולר. מישהו מוכן לתת לי לינק למילון דולר? : באמת, תיהיה רציני שניה. מה תעשה? תכנס לאזרח תמים למחשב דרך תוכנות מפגרות שבעצם ישתילו לך פאצ'ים במחשב תפתח ותסגור את הכונן דיסקים ותעשה להם ריסט?! זה מה שיעשה לך את החיים ורודים יותר? אה ואם מישהו עולה על האיפי שלך (והיום יש תוכנות שגם יתנו לו פרטים כמו ארץ, מיקוד, מקום מגורים, ספק אינטרנט) ואז תסתבך. מזה יתן לך אז? אתה רוצה באמת להבין. אפשר לדעת הרבה על אינטרנט, רשת, כתובות, פורטים, והכל לכיוון הצד החיובי למידע אישי. תוכל לקרוא הרבה מאמרים איך דברים עובדים. האינטרנט מלא בזה. מה שתעשה עם המידע הזה אחר"כ זו בעיה שלך כבר.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים עכשיו ברצינות, קראת את חוקי הפורום?גם אם הוא קרא לא אכפת לו מהם.אתה לא באמת מצפה שיענו לך ברצינות על בקשה כזאת נכון?- גם אם מישהו יענה זה נגד חוקי הפורום אסור לפרסם כאילו הודעות גם בפורום כללי..נא לא לעזור בנושא הנ"ל.חוץ מזה אם אתה לא מסוגל למצוא בעצמך אתרים בנושא , זה אומר דרשנימחכה שמישהו ינעל..ערב טוב.רועי.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אז מה?! אני רוצה מיליון דולר. מישהו מוכן לתת לי לינק למילון דולר? : באמת, תיהיה רציני שניה. מה תעשה? תכנס לאזרח תמים למחשב דרך תוכנות מפגרות שבעצם ישתילו לך פאצ'ים במחשב תפתח ותסגור את הכונן דיסקים ותעשה להם ריסט?! זה מה שיעשה לך את החיים ורודים יותר? אה ואם מישהו עולה על האיפי שלך (והיום יש תוכנות שגם יתנו לו פרטים כמו ארץ, מיקוד, מקום מגורים, ספק אינטרנט) ואז תסתבך. מזה יתן לך אז? אתה רוצה באמת להבין. אפשר לדעת הרבה על אינטרנט, רשת, כתובות, פורטים, והכל לכיוון הצד החיובי למידע אישי. תוכל לקרוא הרבה מאמרים איך דברים עובדים. האינטרנט מלא בזה. מה שתעשה עם המידע הזה אחר"כ זו בעיה שלך כבר. באמת שלא צריך הרבה מעבר לדוס, חיבור אינטרנט, וקובץ Ping
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים באמת שלא צריך הרבה מעבר לדוס, חיבור אינטרנט, וקובץ Pingיאפ.אבל אם הילד שואל את השאלה הזאתי, כנראה שדרך משו ללא ממשק נוח למשתמש הוא לא יגיע רחוק.חוץ מזה, אני רק מנסה להעביר לו מסר על זה שממש טיפשי להתעסק עם זה.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים קודם כל תלמד לתכנת... ולתכנת ממש ממש טוב... תחשוב מספרים והמון זמן מול המחשבתחזור עוד שנה נדבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.