פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים שלוםיש לי אינטרנט adsl ומודם alcatel speedtouch.אני רוצה ליצור רשת בין שני המחשבים ככה שלא תהיה תלות ביניהם לצורך חיבור לאינטרנט.שמעתי שאפשר במקום לקנות ראוטר, להפוך את המודם לראוטר בעזרת switch.השאלה היא האם זה נכון? אם כן האם אני יכול לחבר את המחשבים למודם בעזרת כבל רשת לא מוצלב?תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר רק שלא הבנתי מה זה המתג הזה.זה סוג של מתאם כלשהו שאליו מחברים את כבל הרשת?האם אפשר לחבר כבל רשת לא מוצלב?ועד שאלה - הסתכלתי במדריך להפיכת המודם לנתב - מה קורה אם אני עושה טעות כלשהי ולא יודע איך להחזיר למצב הקודם - יש אפשרות לאפס את ההגדרות למצב הראשוני?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אלה מתגיםhttp://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Hub&orderby=priceהם רושמים רכזת אבל בעצם הרוב (אם לא הכל) זה מתגיםבשינוי של המודם לנתב כל שינוי שלא קשור להעלאת קושחה חדשה ניתן להפוךואם אתה משנה קושחה אז לוודא היטב שמדובר בקושחה מתאימה למכשיר
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר השאלה היא אם אני צריך לזכור את כל מה שעשיתי ולבצע תהליך הפוך או שישנו כפתור או משהו שמשחזר את ההגדרות המקוריות.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אמורה להיות דרך לשחזר הגדרות יצרןתבדוק אם יש מאחורי המודם כפתור RESETאם לא אז תכנס לאתר היצרן ותראה איך מאפסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.