עבור לתוכן

דפקתי את ה - Router

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו.

יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל ....

תודה,

אלעד.

פורסם

תנסה לממש אחריות, ואל תראה הבנה גדולה בסוג הבעייה ;)

פורסם

תרסט אותו דרך הכפתור שבטח יש לו מאחורה.

פורסם
  • מחבר

אחריות כבר אין חצי שנה...

וניסיתי לרסט אותו, לא עזר כלום....

אני כבר בשלב שפתחתי אותו, לא יודע מה חיפשתי למצוא... יש על ה - IC שלו ארבע Jumpers... מעניין למה....

:pissed: אני יכול לצאת לקנות חדש, אבל זה מעצבן אותי לחשוב על הרעיון של לקנות Router חדש בגלל בעיות Firmware....

טוב, לא חשוב, אם יש למישהו רעיונות, אני אשמח...

פורסם

כנראה התקנת קושחה שלא מתאימה לנתב הזה

תחזור אחרי

יתגדל ויתקדש שמיה רבה

בעלמא די ברא כרעותה

וימליך מלכותה ויצמח פורקנה

.....

פורסם

אין לו חיבור RS232?

פורסם

אין לו חיבור RS232?

לא

קרה לי עם ראוטר של אדימקס שלפעמים כשחיברתי אותו הוא לא איתחל נכון, ורק אחרי כמה חיבורים הוא פעל. תבדוק אם זה המצב אצלך.

מצד שני, במצב אחר קרה לי משהו דומה לשלך ואז שלחתי אותו ליבואן. :-X

פורסם
  • מחבר

טוב, הבנתי את הרמז, אני כבר התחלתי לחפש חדש.

הוא גם ככה עשה לי בעיות מהיום הראשון שקניתי אותו, הזמינות שלו היתה גרועה, והוא נתקע כל הזמן...

איזה חברה אמינה? לא בא לי על Edimax שוב....

פורסם

אני אישית מתקין המון COMPEX. נתבים מעולים. לך על זה בשקט. תקבל גם שרת מדפסת ושרת דיסקים מובנה. אמינות ושירות מהיבואן שלא תמצא אצל מישהוא אחר.

הדגם שאני עובד הכי הרבה אתו הוא NP27G.

פורסם

גם לי יש בעיות עם ה EDIMAX הוא לא מגיב לחיבור כבלים בכלל

עשיתי לו עידכון פריים ולא עזר

והוא לא נדפק אבל הוא דפוק החברה הזאת דפוקה ! חשבתי שהיא טובה

פורסם

טוב הבנו, לי יש אדימקס כבר יותר משנה וחצי, שום עדכון ועובד כמו תחת של תינוק (חלק).

פורסם

טוב הבנו, לי יש אדימקס כבר יותר משנה וחצי, שום עדכון ועובד כמו תחת של תינוק (חלק).

כנ"ל. אני לא אומר שהוא הכי טוב בעולם, אבל אין מקום להשמיץ את החברה.

פורסם

הם באמת לא כל כך גרועים.

אבל יש יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

רק רציתי לעדכן למען הדורות שמצאתי איך לפתור את הבעיה.

אם פותחים את ה - Router יש על הלוח שלו חיבור RS232 שמאשפר להתחבר ל - Console שלו. הוא מריץ Linux ודי בקלות מצאתי איך לעשות Refresh ל - Flash שלו. עדכנתי שוב את ה - Firmware דרך ה - Console והוא חזר לחיים!

למי שרוצה לנסות כמה הערות חשובות:

* ה - RS232 של ה - Router עובד בסטנדרט TTL, יעני הוא עובד במתח של 3.3V ולא 5V כמו ה - Serial של המחשב. _חייבים_ לשים מתאם מתח לפני שמתחברים אליו אחרת איך שתתחברו אליו תשרפו את ה - Router.

* צריך להשיג את ה - Pinouts של ה - Connector על הלוח, משום שלא מדובר בחיבור RS232 סטנדרטי.

* למי שלא מכיר בכלל Linux או לא בעניינים של מערכות Embedded שיזהר מאוד, כי יש סיכוי טוב שתעשו יותר נזק מטוב.

זהו לבנתיים,

יאללה ביי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים