עבור לתוכן

מבחן נחמד של מהירות ההורדה/העלאה..(DOWNLOAD/UPLOAD)..

Featured Replies

פורסם

גם תלוי על איזה שרת בודקים את המהירות לפי הבדיקות שלי השרת הכי מהיר הוא וושינגטון DC

אחריו השרת של LA ושלישי NY אז תבדקו על וושינגטון :xyxthumbs:

פורסם

אני בדקתי על כל השרתים........ ומה שאמרת באמת נכון אבל עדיין........ זו חרא של תוצאה!!!!!! אנו חיים בעידן הADSL העלוב כשביפן לפני יותר שנה וחצי יצא אינטרנט של 1 גיגה!!!!!!! :pissed: מה זה הבית זונ** הזה?!?!?!?!?! אני נהייתי ממש עצבני עוד יותר שגיליתי שזה לא הטכנולוגיה הירודה או הספקיות שמגבילות אותנו ............ תנו ניחוש פרוע מי!!!!!! >:(:pissed: משרד התקשורת!!!!!!! כן כן הגוף הממשלתי שנקרא "משרד התקשורת" שבטוב ליבם הוציאו חוק על הגבלת העלאה וההורדה !!!! ונחשו מי שולט בהחלטות ........ הם !!!!!! על פי החוק הם קובעים מה נקבל בכל רוחב פס.......!!!!!!!!!! :pissed:

אתם שואלים למה?!?!?!?!  אני אגיד לכם למה!!!!!

דיברתי עם בזק והם אמרו ש 5 מגה מקבל רק 256 העלאה ואפשר לקבל T1 אבל זה כבר שירותים מתקדמים ועולים כסף...... כמה כסף? אני יידע ביום ראשון כי רק אז הם זמינים........

כן כן כן הסיבה היא כסף ...... כי כאשר אתה מקבל את "השרותים המתקדמים" לא מספיק שאתה משלם הרבה לספקית האינטרנט וגם לספקית המודם בנפרד ..... אתה משלם להם גם על "הזכות לקידמה" ועל זה יש לי רק דבר אחד להגיד !!!!! בולשיט!!!!!!!!!!!!! מתי נצא מעידן האבן !!!!!!!!!!!! עם כל הקידמה שאתם חושבים שיש בארץ העלובה הזאת שדרך אגב מבחינתי  היא ארץ עולם שלישי אם תרצו או לא!!!!!  :pissed::bash::s07: למה נולדתי פה?????

מה עשיתי בחיים הקודמים שזה מגיע לי ?!?!!?!?!?!

אפילו הפלפונים פה עלובים..... מה שאתה קונה בארץ  ב3000 שקל ה"דור השלישי" אתה מקבל ברוסיה משהו שנראה כמו הדור העשרים לידו ב250 דולר !!!! :kopfpatsch: מה שבטוח שאני לא ישרת בצבא הזה כשיגיע הזמן !!!!! אני לא ייתרום למדינה עלובה כזאת גם ככה היא מתפרקת !!!!

את שלי אמרתי !! את שלכם אתם תסיקו לבד!!!! :pissed:

פורסם

1 ג'יגה OMG אתה רציני? :silly:

תשמע זה באמת עלוב שאנחנו מפגרים במהירות אבל "ארץ עולם שלישי" עידן האבן" זה בכלל לא נכון ישראל מובילה בעולם בתחום הרפואה ויש בארץ יותר חברות מחשבים מאשר בכל אירופה וגם יותר מביפן אנחנו מדינה מתקדמת מאוד מבחינה טכנולוגית פשוט באינטרנט הרוחב פס אצלנו ממש פאקינג מוגבל!!!!!

פורסם

1 ג'יגה OMG אתה רציני? :silly:

תשמע זה באמת עלוב שאנחנו מפגרים במהירות אבל "ארץ עולם שלישי" עידן האבן"  זה בכלל לא נכון ישראל מובילה  בעולם בתחום הרפואה ויש בארץ יותר חברות מחשבים מאשר בכל אירופה וגם יותר מביפן אנחנו מדינה מתקדמת מאוד מבחינה טכנולוגית פשוט באינטרנט הרוחב פס אצלנו ממש פאקינג מוגבל!!!!!

רציני ומוחך למרות שלא היה הרבה רעש על זה באינטרנט אבל זה קיים .... ראיתי את מסיבת ההשקה LOL היה אדיר השתמשו בכל מיני תוכנות להראות רת הכוח של האינטרנט וגם משחקים או ליין היו בבדיקות במסיבה. ראיתי זאת בטלוויזיה בערוץ צרפתי..... וגם גרמני וגם ספרדי בשידור חי..... אבל אני לא מבקש 1 גיגה!!!!

לפחות T1 שיהייה זמין במחירים נורמליים ואז -T3 הדור הבא (44 מגה העלאה והורדה) אין T2 למיטב ידעיתי LOL זה המצב שצריך להיות במינימום אבל לנו יש עשירית מהמינימום!!!! :pissed: וארץ עולם שלישי זה בגלל הפיגועים בין היתר ....מה לעשות אני צודק.!

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפיגועים זה בגלל הערבים השחורים הדפוקים האלה אם לא היה את האו"ם וכל שאר ההומואים שחושבים שלפוצץ ערבים זה לא הומני היינו מזמן מפוצצים להם את הצורה ולא היו יותר פיגועים אבל אחחח זה בגדר החלום

פורסם

הפינגים שלך בהתאם? אם כן אני אשלם לך בשביל הדבר הזה  :xyxthumbs:

הלוואי...

זה האינטרנט בעבודה שלי ואסור לי לעשות שם שום דבר חוץ מלגלוש

בבית יש לי 1.5 מגה עם 0.5 מגה העלאה כשאני אהיה שם אני אעלה גם תוצאות של זה

פורסם

איזה הפתעה שהת'ראד הזה התדרדר. כולי בשוק.

hunter_kobe, ו- mostwanted נוספו לכם אזהרות.

hunter_kobe זו אזהרה אחרי מיוט. אתה בדרך הנכונה לבאן.

mostwanted, אזהרה שנייה.

אני לא רואה סיבה להמשיך את קיום הת'ראד הזה. מי שרוצה לעשות את הבדיקה, מוזמן לעשות את זה ולשמור את התוצאות לעצמו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים