פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום לכולם!ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו...אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרהאיתן
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מה זאת אומרת לא מסתדר תתוכנה התקנת..(תסביר יותר ספציפי מה אתה רוצה לעשות ובאיזה שלב לא מסתדר לך..)??
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר מה שהתכוונתי לשאול זה איך אני מקליט ממכשיר וידאו למחשב, כי אני לא רואה שהמחשב מזהה את מכשיר הווידאו ולא מצאתיבדרייברים שום איזכור לזה.תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים הוא לא צריך לזהות לך תמכשיר וידיאותחבר את הוידיאו ליציאת הVIVO במחשב שלך..תתקין תוכנה שמקליטה וידיאו..(לא חסר כאלה ברשת..ובטח גם קיבלת אחת עם הכרטיס..)תשים קלטת בוידיאו תפעיל תתוכנה ותקליט..(אם לא עובד תעיין קצת בדרייברים..לא זוכר בדיוק מה צריך לשנות אבל אתה תבין לבד..)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר התקנתי דרייברים של נבידיה מהאתר של גיגהבייט.אני לא יודע למה הכוונה WDM.ולא הצלחתי למצוא בשום מקום בדרייבר התייחסות לעניין.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים VIVO מבטל את הצורך בכרטיס לכידה??איזה דרייברים צריך לATI???איזה תוכנות יש להקלטה מהוידאו??
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים התקנתי דרייברים של נבידיה מהאתר של גיגהבייט.אני לא יודע למה הכוונה WDM.ולא הצלחתי למצוא בשום מקום בדרייבר התייחסות לעניין.זה הדרייבר שאתה צריךVIVO מבטל את הצורך בכרטיס לכידה??איזה דרייברים צריך לATI???איזה תוכנות יש להקלטה מהוידאו??אם יש VIVO אז אין צורך הכרטיס לכידהאם תתקין את חבילת הדרייברים המלאה של ATI אז גם דרייברים של VIVO יותקנולגבי תוכנות, יש הההההההההההההמון
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תוכנה מומלצת לצפיה בוידאוInterVideo WINDVR 3.0בשביל להקליט אני משתמש ב FlyDS או ב VirtualDub
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר תודה רבה לכולם!אני עדיין לא מוצא איפה בדרייבר מפעילים את האופציה הזאת אם מישהו מכיר או יודע....עדיין אשמח לעזרהתודה רבה! ושבוע טוב!איתן
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים תודה רבה לכולם!אני עדיין לא מוצא איפה בדרייבר מפעילים את האופציה הזאת אם מישהו מכיר או יודע....עדיין אשמח לעזרהתודה רבה! ושבוע טוב!איתןhttp://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.