עבור לתוכן

מה מגביל אותי בOC ומה אני יכול לעשות בנידון?

Featured Replies

פורסם

לי יש למשל P4 2.28

עשיתי לו OC עד ל 2.8 עם וולטז של 1.6 והחום היה סבבה (45) והזכרונות היו על ראטיו 5:4 כלומר הם פעלו על 240 או משהו כזה !(קיצור זכרונות זה לא ה בעיה!) אבל כשניסיתי לעלות יותר את הFSB הווינוס לא עלה והוא אראה מסך שגיאה כחול!

ניסיתי גם להוסיף וולטז למעבד וזה לא עזר (דרך אדב החום לא עבר את 55!,וAGP ו PCI היו נעולים!,ויש לי לוח של EPOX 4G4A+)

במה דעתכם יכולה להיות הבעיה???

ועוד משהו .. למשמל כשאני מעלה את את מהירות המעבד עד ל2.53 וזכרנות עד ל300, הכל עובד די יציב וכל המשחקים רצים יפה!

אפילו הבנצמארקים של סנדרה הכי כבדים עוברים בהצלחה!!!

אבל הבעיה היא ב3D MARK! ב OC הוא תמיד נתקע לי באיזהשהוא שלב! האם זו בעיה ידועה וזה בסדר?

תנו דעתכם על העיניין!

תודה. :D

פורסם

יכול להיות שאחד הרכיבים במחשב פשוט לא מצליח לעמוד בזה...

פורסם
  • מחבר

אבל כתבתי שנעלתי את הAGP\PCI.

ויש לי היטסינק די גדול על הNORTH BIDGE!

פורסם

זה בעיה של ה AGP- כלומר כרטיס המסך- בטוח.

זה קורה כי משהוממהיר אותו, תבדוק טוב טוב עם הFSB שלך לא מעלה

גם את הAGP, כי זה חייב להיות זה, זה גם קרה לי והוגבלתי בגלל

הכרטיס מסך.

עם אתה רוצה הוכחה, תראה במסך הכחול איזה קובץ עושה בעיה

ותגלה שזה אחד הקבצים של הדריבר של המסך.

נ.ב. איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

נס הלהתקדם ב1:1, 99% שזה הזיכרון.

פורסם

זה לא הזיכרון כי אם זה היה הזיכרון אז המחשב היה נתקע כבר בPOST......

המחשב שלו עלה עד הWINDOWS

שם תפקוד הכרטיס מסך עולה (נטענים דריברים..., רזולוציות..., עומק צבע וכו....)

פורסם

לא..

\חבוב, זה שלזיכרון לא מסופק מספיק מתח ככה שהוא ירוץ ביציבות\הזיכרון "נתקע" במהירות מוסיימת לא מורה בכלל שגם חלונות לא תעלה..רק ברגע שמתחיל הלחץ על הזיכרון הוא קורס.

זזה לא יוכול להיות הכרטיס מסך..הAGP נעול על 66מה"צ.

פורסם
  • מחבר

קודם כל הזכרון רץ על יחס של 5:4 כלומר הוא אמור לעבוד ב266 אבל הוא ובד ב240 או משהו כזה..

אז איך זאת הבעיה של הזכרון?????

דבר שני לגבי הAGP ן הPCI הגדרתי בביוס במקום AUTO (אופציה אשר מקיימת יחס ישר בין AGP\PCI ןFSB) לאופציה: AGP=66,PCI 33 או משהו כזה.. יאני שזה ישאר קבוע כל הזמן!

אז מה אתם אומרים?

דרך הגב יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4200

פורסם

אני פיספסתי או שהוא לא העלה VOLT לזכרונות

פורסם

נכון, הוא לא אמר שהוא הוסיף, הוא אמר שהוא הוסיף רק למעבד.

פורסם
  • מחבר

אבל למה לעלות וולט לזכרונות אם הם רצים על המהירות יותר נמוכה ממה שהם צריכים לרוץ!!! אני לא מבין את זה!

פורסם

קודם כל הזכרון רץ על יחס של 5:4 כלומר הוא אמור לעבוד ב266 אבל הוא ובד ב240 או משהו כזה..

דבר שני לגבי הAGP ן הPCI הגדרתי בביוס במקום AUTO (אופציה אשר מקיימת יחס ישר בין AGP\PCI ןFSB) לאופציה: AGP=66,PCI 33 או משהו כזה.. יאני שזה ישאר קבוע כל הזמן!

אז מה אתם אומרים?

אתה בFSB של 165 לערך, ככה שהזיכרון עובד עכשיו ב206 (412) בועד שהוא מיועד לעבור ב266 (2X133).

DDR שלא כמו SDRAM מעביר שתי יחידות מידע במחזור שעון בודד..משום המ אנחנו מכפילים פי 2.

יש?

פורסם
  • מחבר

אנטי, אתה לא מבין!!! שמתי את הראטיו על 5:4 והזכרון פועל על 120MHZ כלומר 2X120 = 240! והוא מיועד לעבוד על 266!

קפיש??

פורסם

אז מה אתם אומרים?

אתה בFSB של 165 לערך, ככה שהזיכרון עובד עכשיו ב206 (412) בועד שהוא מיועד לעבור ב266 (2X133).

DDR שלא כמו SDRAM מעביר שתי יחידות מידע במחזור שעון בודד..משום המ אנחנו מכפילים פי 2.

יש?

תרשים שציירתי: ;D

4b16006839c14911cc49f682cc4b1af0020000.aspx

פורסם

אחלה ציור אבל לא הבנתי כמעט כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים