פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים http://ati.com/http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.htmlלא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים.ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים Release Highlights:WHQL Certified Application compatibility fixes. For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support זה באמת יתרום לי משהו אם אני יתקין (מפרט למטה) משהו כבר ניסה?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים http://ati.com/http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.htmlלא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים.ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)יש סיבה טובה במיוחד להתקין את הFORCEWARE ? - ממש אבל ממש נמאס לי להתקין כול שבועיים דרייבר חדש.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים תתקין ותראה, נמאס, אל תתקין אף אחד לא מכריח אותך,אתה אומר שנמאס לך אבל עוד 2 דקות אתה תלך ותתקין..
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר שווה לעדכן רק אם יש לך DUAL CORE / SLI, או שספציפית יש לך כרגע בעיה עם משחק/תוכנה וזה מופיע ב RELEASE NOTES המפורטים כמשהו שתוקן, אחרת לא... (חוץ מה PUREVIDEO MPEG הזה שצריך לבדוק)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים התקנתי היום ת'דרייבר הזה 81.98 לא שיחקתי או משהואני מעדכן רק כי סתם כי בא לי...לא משהו מיוחד....אולי שיפורים
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שווה לעדכן רק אם יש לך DUAL CORE / SLI, או שספציפית יש לך כרגע בעיה עם משחק/תוכנה וזה מופיע ב RELEASE NOTES המפורטים כמשהו שתוקן, אחרת לא... (חוץ מה PUREVIDEO MPEG הזה שצריך לבדוק)סבבה - קראתי את הRELEASE NOTES ,לא רואה טעם להתקין מחדש, נחכה לדרייבר הבא אולי יהיה שינויים יותר משמעותיים.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר אני מנחש שלא (לפחות לא למי שיש לו כרטיסים שפויים ובלי טכנולוגיות חדשות)....
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אני אם R9550 ומערכת שיש לה כבר שנתיים וחצי מעדכן כל פעם שיוצא דרייבר חדש על מנת לנצל כל טיפת כוח שיש לי מהמערכת החלשה שלי
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר אני אם R9550 ומערכת שיש לה כבר שנתיים וחצי מעדכן כל פעם שיוצא דרייבר חדש על מנת לנצל כל טיפת כוח שיש לי מהמערכת החלשה שלי רק חבל שבחלק מהעדכונים הביצועיים דווקא יורדים בכמה FRAME (לא שזה משנה, אם זה לא איזה עדכון על, גם ככה הביצועים +- דומים).
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים שווה לעדכן את ה-ForceWare רק למי שמשחק ב- NFS:MW..יש שם שיפורים ל-Render של המשחק..אולי הם סוף סוף פתרו את התקיעות האקראיות שקוראות בו כשמשחקים..
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים בעלי 6600GT, אל תתקינו את הדרייוור החדש. בכלל, מאז 77.77 ואולי 78.01 הביצועים ירדו.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מה גורם לך להגיד את זה ?ובכל מקרה אתה יכל להפנות אותי לדרייוור בו אתה משתמש כי באמת חיפשתי את ה77.77 ואני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אותו בגלל שהוא יחסית ישן...בכל מקרה תודה ואגב במה אתה משתמש?
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אהלן, אני אומר את זה על סמך בדיקה ב 3DMark05 של המערכת עם 77.77 ועם 81.98היתה לי ירידה של כ 160 נקודות בקירוב. אותו דבר היה גם עם הדריוור הקודם.תנסה למצוא את 77.77 דרך גוגל. אני משתמש בישן כמובן. אם לא תמצא, אתה מוזמן לפנות אליי באיסיקיו ואני אשלח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.