עבור לתוכן

תלישת (או משהו כזה) צלעות קירור

Featured Replies

פורסם

יש לי וודו 3 (אז מה!!! עוד אין לי מחשב חדש!! אז אני מ***ין!!! ), עכשיו הוא מתחמם רצח (עזבו מאוררים כרגע.... אני עסוק עם דברים אחרים במחשב יותר מדי...), וזה כשהוא לא עושה משהו מיוחד.. במנוחה, אם תרצו.

יש לו צלעות קירור שחורות כאלו, לא שוות מי יודע מה. מי שזוכר מצאתי מחשב, והיו לו צלעות קירור כחולות, יותר גדולות, גם יותר יפות, ניסיתי להוציא את הצלעות הישנות, אבל אני מרגיש כאילו אני תולש אותם, פחדתי להרוס, לכן אני בא אל מועצת החכמים, ושואל - הכיצד?

פורסם

הוודו 3 ידוע ככרטיס חם מאד, אבל אם אין בעיות אז למה לך להחליף ?

פורסם

תלישה... ככה אני לפחות עשיתי וכלום לא קרה :)

ד"א צוקי אתה בא למפגש?

פורסם

הוודו 3 ידוע ככרטיס חם מאד, אבל אם אין בעיות אז למה לך להחליף ?

מתאמי בטיחות :)

היה לי V3-2000 פעם , כשנגעתי בו הרגשתי ריח של בשר שרוף, ונשאר לי סימן של היטסינק על היד. אז הברגתי היטסינקים איפו שאפשר, שמתי B.ORB , וכרטיס התחיל להיות הרבה יותר בטוח לשימוש :) ועבר אוברקלוק בהצלחה.

פורסם

LOL!!!

אני חושב שיש דרך להמיס את הדבק אבל אני ממש לא בטוח....

פורסם

אני יודע שאמורים להכניס את הכרטיס לפריזר בתוך שקית, והדבק מתפורר. גלוק אמר במפגש שאפשר להמיס את הדבק עם אציטון.

פורסם

אני יודע שאמורים להכניס את הכרטיס לפריזר בתוך שקית, והדבק מתפורר. גלוק אמר במפגש שאפשר להמיס את הדבק עם אציטון.

בנוגע לשיטת המקפיא זו השיטה המקובל והנכונה לעשות את זה, אגב חשוב לבדוק שהשקית תהיה אטומה ועם כמה שפחות אוויר

בנוגע לאציטון... לא הייתי סומך על זה

פורסם

רגע. ההיטסינק של הג'י פורס 2 MX שלי *מודבק* לליבה. להוריד את המאורר ולשים את כל הכרטיס במקפיא?

פורסם

:nono: אציטון?????

אציטון שמים אחרי שכבר הוצעת את הhs ואז אתה מנקה איתו את שאריות הדבק הטרמי, לפני זה אני ממש ממש ממש לא ממליץ לשים אציטון!

אבל בהחלט, השיטה הנכונה היא לשים את הכרטיס בפריזר ליומיים ככה, זה אמור לנשור, אני מציין שוב את חשיבות האטימות כי אחרת הכרטיס שלך לא יעבוד כמו פעם... (לפחות אז יהיה לך תרוץ לכרטיס חדש!)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, כן SCREAMER, אני בא (באתי) למפגש...

קצת באיחור התגובה..

טוב תשמעו אין לי יומיים.... ולהכניס אותו פנימה ליומים.... בטוח שלא לתלוש??

ידוע ככרטיס חם - יופי לו. אני יודע את זה. אבל יש גבול. הדבר רותח, ויחסית יש לי אוורור טוב בפנים.....

פורסם

אני פעם הדבקתי מאוורר קטן 50ממ להיטסינט של וודו 3 3000, לפני זה הייתי מקבל ממנו כוייה אבל אחרי המאוורר לא מרגישים בכלל שהוא מתחמם.

פורסם

אל תתלוש... ניסינו לתלוש היסטינק במפגש... ונתלש איתו כל ה GPU וחצי מהכרטיס

פורסם
  • מחבר

אל תתלוש... ניסינו לתלוש היסטינק במפגש... ונתלש איתו כל ה GPU וחצי מהכרטיס

לא תולשים!! ננסה לשים מאורר, יש לי אחד אקסטרה.... אבל אני לא מדבר רק ההיטסינק, שהוא בכלל חם יותר מדי לעבודתו, הכרטיס עצמו...

פורסם

תשים את הכרטיס במקפיא, וזה יצא לך בלי בעיה. רק תדאג לעטוף אותו כמו שצירך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים