פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועיםזיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב.המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אם אתה קונה AMD אז DDR2 לא מתאים... ומומלץ לקנות AMD Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 למה כל כך מעט??
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אהה... אז זה טוב פתחת תראד בפורום מפרטים כדי שיבנו לך מפרט שם? כדאי מאוד אחי
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר אני עדיין לא סגור על עצמי אבל במידה ובסופו של דבר אני הולך על אינטל ולא על amd הייתי רוצה לדעת איזה זכרונות משני אלה עדיף ומה ההבדל בביצועים
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אני עדיין לא סגור על עצמי אבל במידה ובסופו של דבר אני *אלך על אינטל ולא על amd הייתי רוצה לדעת איזה זכרונות משני אלה עדיף ומה ההבדל בביצועים הDDR 2 יותר טוב אפילו שממש אין הבדל משמעותי ואתה צריך לוח אם תומך בDDR2 כדי לנצל את הפונטציל שלו.. בכול אופן עדיף AMD
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אם אתה הולך על אינטל אז הייתי מציע לך לברר בדיוק מה אתה קונה כי הזיכרונות שלך הם לא ברי השווה מכיוון שאחד הוא DDR - 1 והשני הוא DDR2ואם אתה קונה אינטל אז זה אמור להיות DDR2 אלה אם כן אתה קונה מחשב ישן בתשובת הישנה של אינטל שהיא 478 ולא התושבת החדשה 775 או סוקט Tהייתי מציע לך לפנות לפורופ מפרטים עם תקציב ויריכבו לך מערכת טובה .גם אולי תשתכנע לקנות מחשב מבוסס AMD - אבל זה תלוי בצרכים שלך - למה המחשב מיועד ?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר אני עדיין לא בטוח על איזה מפרט ללכת אבל אני יודע שזה צריך להיות עד 3500 כולל מסך ללא ציוד היקפי.והוא ישמש אותי בעיקר ללימודים אבל גם לאינטרנט ומוזיקה. אני מעדיף שהוא יהיה חזק ומהיר עם בסיס טוב במידה ואני בעתיד להוסיף דברים, בגלל זה אני לא חייב לדוגמא כרטיס מסך חזק כי אני לא זקוק לזה בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.