עבור לתוכן

איזה זיכרון עדיף

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים

זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5

זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz

נ.ב.

המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה

פורסם

אם אתה קונה AMD אז DDR2 לא מתאים...

ומומלץ לקנות AMD ;)

Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5

למה כל כך מעט??

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשים שניים שיעבדו בדואל צ'אנל

פורסם

אהה... אז זה טוב :)

פתחת תראד בפורום מפרטים כדי שיבנו לך מפרט שם? כדאי מאוד אחי ;)

פורסם

שני זכרונות שונים

לכל מחשב מתאים סוג אחר

מה המפרט שאתה מתכוון לקנות?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא סגור על עצמי אבל במידה ובסופו של דבר אני הולך על אינטל ולא על amd הייתי רוצה לדעת איזה זכרונות משני אלה עדיף ומה ההבדל בביצועים

פורסם

אני עדיין לא סגור על עצמי אבל במידה ובסופו של דבר אני *אלך על אינטל ולא על amd הייתי רוצה לדעת איזה זכרונות משני אלה עדיף ומה ההבדל בביצועים

הDDR 2 יותר טוב אפילו שממש אין הבדל משמעותי ואתה צריך לוח אם תומך בDDR2 כדי לנצל את הפונטציל שלו..

בכול אופן עדיף AMD :)

פורסם

אם אתה הולך על אינטל אז הייתי מציע לך לברר בדיוק מה אתה קונה כי הזיכרונות שלך הם לא ברי השווה מכיוון שאחד הוא DDR - 1 והשני הוא DDR2

ואם אתה קונה אינטל אז זה אמור להיות DDR2

אלה אם כן אתה קונה מחשב ישן בתשובת הישנה של אינטל שהיא 478 ולא התושבת החדשה 775 או סוקט T

הייתי מציע לך לפנות לפורופ מפרטים עם תקציב ויריכבו לך מערכת טובה .

גם אולי תשתכנע לקנות מחשב מבוסס AMD - אבל זה תלוי בצרכים שלך - למה המחשב מיועד ?

פורסם

אחי תן את המפרט שלך ונוכל לעזור לך יותר והמלצה שלי קח 512 m

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא בטוח על איזה מפרט ללכת אבל אני יודע שזה צריך להיות עד 3500 כולל מסך ללא ציוד היקפי.

והוא ישמש אותי בעיקר ללימודים אבל גם לאינטרנט ומוזיקה. אני מעדיף שהוא יהיה חזק ומהיר עם בסיס טוב במידה ואני בעתיד להוסיף דברים, בגלל זה אני לא חייב לדוגמא כרטיס מסך חזק כי אני לא זקוק לזה בינתיים

פורסם

Sempron 2800/3000 לדעתי הוא הפתרון הטוב ביותר בשבילך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים