עבור לתוכן

זה נכון שיש מחסור ב7800GTX 512???

Featured Replies

פורסם

קח כבר ATI x1800XT !!!

או 7800GT ב 2000 שקל

או קח עכשיו איזה 6200 מעפן ב 200 שקל

וחכה ל x1900XTX

• תגובות 55
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קח כבר ATI x1800XT !!!

או 7800GT ב 2000 שקל

או קח עכשיו איזה 6200 מעפן ב 200 שקל

וחכה ל x1900XTX

עם כל הכבוד אתה לא בדיוק פותר לי תבעיה.. שאלתי על כרטיס אחר שיהיה באותו רמה של זה.. כמו 7800GTX 512 של חברה אחרת...
פורסם

טוב עדיין לא קיבלתי תכרטיססס :-\ :-\

חיפשתי בכל מקום אפשרי ומסתבר שיש חוסר עולמיייי לאותו כרטיס.. להזכיר לכם ( LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB )

מישהו יכול להציע לי אולי חברה אחרת... לקחת משהו אחר שלא ירד מהכרטיס הזה???

כבר שילמתי עליו ועבר מעל חודשששש.. וכולי מיואששש :'(

אם שילמת בויזה - יש לך זכות מלאה לבקש את הכסף בחזרה (מויזה). מותר לך לבקש מהם כסף בחזרה על כל קניה, כאשר לא קיבלת את המוצר. וחודש זה הרבה זמן. שהם ישברו את הראש מול החנות.

אם שילמת בצורה אחרת, תבקש את הכסף בחזרה ותאיים בתביעה, ותשמע רציני. זה הכל.

פורסם

עם כל הכבוד אתה לא בדיוק פותר לי תבעיה.. שאלתי על כרטיס אחר שיהיה באותו רמה של זה.. כמו 7800GTX 512 של חברה אחרת...

אמרתי ה X1800XT !

הוא קרוב לביצועים שלו ועולה פחות באיזה 1500 שקל!

או כמו שאמרתי חכה קצת ה x1900XTX אמור להגיע בקרוב

ואז יהיה לך כרטיס יותר חזק מה 7800GTX :xyxthumbs:

פורסם

טוב עדיין לא קיבלתי תכרטיססס :-\ :-\

חיפשתי בכל מקום אפשרי ומסתבר שיש חוסר עולמיייי לאותו כרטיס.. להזכיר לכם ( LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB )

מישהו יכול להציע לי אולי חברה אחרת... לקחת משהו אחר שלא ירד מהכרטיס הזה???

כבר שילמתי עליו ועבר מעל חודשששש.. וכולי מיואששש :'(

עשית טעות נוראית ששילמת על כרטיס שלא קיים כמעט בכלל ובטח שלא בארץ.תבקש את מלוא הכסף בחזרה.לא יסכימו תתבע.
פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה.... כנראה שה7800GTX 512 של לידאטק המיוחל שלי לא יהיה זמין בארץ בקרוב...

ואחרי שאיימתי שאני תובע אותם שהם מכרו לי משהו ולא יכולים לספק לי אותו..

כנראה שהם פחדו.. והם הציעו לי כזה דבר.. שאני יקבל את ה-ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB

במקום מבלי להוסיף כסף בכלל...

הוא זמין בארץ.. ויגיע לי תוך יומיים... אז יצא שקניתי אותו ב4600... :P

לדעתי יצא בסדר.. מה אתם חושבים???

פורסם

אישית ההיתי מיתעקש על ה GTX512.. ואולי אחרי כמה זמן מוסיף לו חבר.

הכרטיס שלך לא טוב בהרבה מ שני GT רגילים שאפשר להסיג בערך באותו סכום או אפילו פחות אם הולכים על ה GT של פורסה (או איך שלא קוראים להם )

מה שכן- נכון לעכשיו ברוב המישחקים הוא יהיה עדיף...

בכל מיקרה תיתחדש !!

פורסם
  • מחבר

אישית ההיתי מיתעקש על ה GTX512.. ואולי אחרי כמה זמן מוסיף לו חבר.

הכרטיס שלך לא טוב בהרבה מ שני GT רגילים שאפשר להסיג בערך באותו סכום או אפילו פחות אם הולכים על ה GT של פורסה (או איך שלא קוראים להם )

מה שכן- נכון לעכשיו ברוב המישחקים הוא יהיה עדיף...

בכל מיקרה תיתחדש !!

כן אתה צודק.. אבל מה לעשות שיש כרגע חוסר עולמי לכרטיס הזה...

ותחשוב על זה.. מה אם עוד כמה זמן אני יוסיף לזה חבר בדיוק כמוהו??... (עד כמה שזה נשמע דימיוני ואני לא משועמם או שיש לי עודף כסף בשביל זה..)

בקיצור.. אין בכלל צפי מתי הוא יתחיל להיות זמין.. וממש לא בא לי לחכות, גם ככה חיכיתי יותר מידי זמן..

הם עשו פשלה אז אני ינצל את זה ויקח כרטיס יותר טוב.. אם עדיין לדעתך אני צריך לעשות משהו אחר אני ישמח לשמוע

פורסם

אתה לא תוכל לשים שנים כאלה ב SLI .. זאת בידיוק הבאסה הוא כבר מישתמש ב SLI . מה גם שיש 2000 כאלה בעולם אד שתביא את השני אתה תיראה כוכבים . :bash:

אבל אין לך ממש אופציה אחרת וזה כניראה הכי טוב שתוכל לקבל.

אופציה אחרת היא ללכת על GT/X רגיל ולקבל זיכוי על שאר הכסף ואם וכאשר תיצטרך את השני פשוט תיקנה אותו או דבר אחר שאתה צריך...

(כרגע לדעתי לא צריך אבל אני לדוגמה עדיין חושב על עוד GTX :bash::screwy::smile1: אבל זה אני...)

אם מחפשים נק' אור בקשר לדואל ... הוא כבר בא עם ספק ככה שלא צריך ספק מטורף . אבל אם חשבתה על GTX512 אני מאמין שכבר יש לך ספק טוב .

פורסם
  • מחבר

אתה לא תוכל לשים שנים כאלה ב SLI .. זאת בידיוק הבאסה הוא כבר מישתמש ב SLI . מה גם שיש 2000 כאלה בעולם אד שתביא את השני אתה תיראה כוכבים . :bash:

אבל אין לך ממש אופציה אחרת וזה כניראה הכי טוב שתוכל לקבל.

אופציה אחרת היא ללכת על GT/X רגיל ולקבל זיכוי על שאר הכסף ואם וכאשר תיצטרך את השני פשוט תיקנה אותו או דבר אחר שאתה צריך...

(כרגע לדעתי לא צריך אבל אני לדוגמה עדיין חושב על עוד GTX :bash::screwy::smile1: אבל זה אני...)

אם מחפשים נק' אור בקשר לדואל ... הוא כבר בא עם ספק ככה שלא צריך ספק מטורף . אבל אם חשבתה על GTX512 אני מאמין שכבר יש לך ספק טוב .

האמת.. ממה שראיתי הבנתי שכן אפשר לשים שניים כאלה... הנה קישור

http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/

אבל זה לא ממש משנה כי זאת לא הכוונה שלי... אני רק רוצה להיות שלם עם ההחלטה..

נכון שזה שני מעבדים אבל הם שניים של GT ולא GTX... אז השאלה היא אם יש דברים שאפילו לGTX יחיד יש יתרונות על כרטיס שכזה...???

פורסם

בכל מה ש SLI מפריעה/לא משפיע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים