עבור לתוכן

זה נכון שיש מחסור ב7800GTX 512???

Featured Replies

פורסם

לא הייתי ממהר לקנות את הכרטיס הזה

מה שהם עשו(אנוידיה) זה לדחוף לכרטיס(7800GTX256) מתח של 1.5V והוסיפו 256מגה (טוב נו וגם שמו זיכרונות יותר איכותיים)

כדי להגיע למהירויות שעון שהוא נימצא עכשיו

והרבה אנשים בXS מתולננים על מוות פתאומי של הכרטיסים האלה בגלל המתח הענקי שהוסיפו לו..

המלצה שלי 7800GT בSLI או X1800XT..

• תגובות 55
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא הייתי ממהר לקנות את הכרטיס הזה

מה שהם עשו(אנוידיה) זה לדחוף לכרטיס(7800GTX256) מתח של 1.5V והוסיפו 256מגה (טוב נו וגם שמו זיכרונות יותר איכותיים)

כדי להגיע למהירויות שעון שהוא נימצא עכשיו

והרבה אנשים בXS מתולננים על מוות פתאומי של הכרטיסים האלה בגלל המתח הענקי שהוסיפו לו..

המלצה שלי 7800GT בSLI או X1800XT..

7800 GT לבד מספיק לא מבין למה לדפוק תראש בקיר עם SLI הזה :s07:

וX1800XT יקר בצורה משמעותית ולא משתלם עדיין ... ;)

פורסם

יש כאלה שזה לא מספיק להם :-\

למה יקר, אפשר למצוא אותו בנועה מחשבים ב3100 שקל :)

אגב לפי כתבה בV-zone שהריצו דמו של 3Dmark06

שתי GTX256 בSLI הריצו אותו ממוצע של 11 FPS

ככה שהכרטיסים הנוכחיים לא יריצו אותו בצורה נורמלית(אם יריצו) :o

פורסם
  • מחבר

טוב נמאס לי.. נראה לי מחר אני יוצא עליהם.. :pissed:

כבר כמעט שבועיים מאז שהזמנתי.. ועכשיו הם אומרים לי אין בארץ..

אני יחפש מקום אחר שיש (אני מקווה שאני ימצא) ופשוט יקנה ממקום אחר..

אם מישהו מוצא יבואן או חנות שיש להם את זה פה בארץ בבקשה שיגיד.. תודה!

פורסם

טוב נמאס לי.. נראה לי מחר אני יוצא עליהם.. :pissed:

כבר כמעט שבועיים מאז שהזמנתי.. ועכשיו הם אומרים לי אין בארץ..

אני יחפש מקום אחר שיש (אני מקווה שאני ימצא) ופשוט יקנה ממקום אחר..

אם מישהו מוצא יבואן או חנות שיש להם את זה פה בארץ בבקשה שיגיד.. תודה!

כל הכבוד ככה צריך להיות ושבועיים אתה מחכה ? נפל לך בורג בן אדם :bash: לא עושים ככה !!!

ותזכיר לי מחר (הודעה פרטית או פה) שלא אשכח כי אני צריך לבדוק עוד משהו פתאום ...

פורסם

אם יושבים כרגע בישראל בכל הסטוקים של החנויות שקיימות בארץ יותר מעשרה חתיכות של הכרטיס הזה, אני כבד אווז.

ההנחה המתבקשת פה היא "מי לעזאזל ישפוך כזה סכום על כרטיס כזה פה בישראל?", ולפי הצפי הזה החנויות עובדות.

שמים תמונה קטנה של הכרטיס ונותנים לו מחיר היסטרי, ואולי מישהו מאוד עשיר יהיה מוכן לבוא ולקנות.

ברגע שזה קורה (ורק אז) - כמו עם פותח הת'ראד - החנות מתחילה להזיז עניינים ולייבא את הכרטיס לארץ, במיוחד בשביל הלקוח הספציפי.

עסק שמחזיק עשרות כאלו בסטוק, לוקח הימור עסקי ענקי, ומיותר.

בחו"ל כמובן, המצב שונה.

פורסם

אם יושבים כרגע בישראל בכל הסטוקים של החנויות שקיימות בארץ יותר מעשרה חתיכות של הכרטיס הזה, אני כבד אווז.

ההנחה המתבקשת פה היא "מי לעזאזל ישפוך כזה סכום על כרטיס כזה פה בישראל?", ולפי הצפי הזה החנויות עובדות.

שמים תמונה קטנה של הכרטיס ונותנים לו מחיר היסטרי, ואולי מישהו מאוד עשיר יהיה מוכן לבוא ולקנות.

ברגע שזה קורה (ורק אז) - כמו עם פותח הת'ראד - החנות מתחילה להזיז עניינים ולייבא את הכרטיס לארץ, במיוחד בשביל הלקוח הספציפי.

עסק שמחזיק עשרות כאלו בסטוק, לוקח הימור עסקי ענקי, ומיותר.

בחו"ל כמובן, המצב שונה.

אבל אתה צריך להבין שהעסק לא צריך להחזיק בכלל כרטיס הזה

הוא יכול לאמר ללקוח שיגיע מחר

הוא מרים טלפון ליבואן מבקש הזמנה (משלוח עולה 5$) ולמחורת הכרטיס אצלו בחנות והוא מוכר אותו ללקוח

ככה שזה לא מדויק מה שאתה אומר כל כך :-\

פורסם

אבל עדין זה בלגן

פורסם

אבל עדין זה בלגן

מה בלאגן תפרט ...

פורסם

אל תתפאלו כשאתם מתעסקים עם חומרה HIGH-END שאין ביקוש גבוה בארץ (יחסית), שיהיה בזמינות גבוהה, במיוחד אצל חברות שעושות ייבוא ישיר מחו"ל...

וברור שהם יעדיפו שהכסף שלך יהיה אצלם, ככה הם מרויחים ריבית תוך כדי שהם מושכים זמן ממך...

פורסם

אל תתפאלו כשאתם מתעסקים עם חומרה HIGH-END שאין ביקוש גבוה בארץ (יחסית), שיהיה בזמינות גבוהה, במיוחד אצל חברות שעושות ייבוא ישיר מחו"ל...

וברור שהם יעדיפו שהכסף שלך יהיה אצלם, ככה הם מרויחים ריבית תוך כדי שהם מושכים זמן ממך...

אל תשכח...ריבית עם הצמדה, צמוד למדד ;)

פורסם

אל תשכח...ריבית עם הצמדה, צמוד למדד ;)

מה שנקראה BORKED *2 (גם לא מקבל מוצר, וגם מפסיד כסף), חבל שזה הפך לנוהל במדינה שלנו בכל מה שקשור לרכיבים שלא כולם קונים בחנות המקומית בכמויות....

פורסם

אז שיקח שתי ?(SLI) 7800GT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים