פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לכבוד השנה החדשה חברת מייקרוסופט משחררת עידכון לנגן המדיה פלייר.. כרגע זמין בגרסא 10. חודש הבא.. יהיה זמין בגרסא החדשה Microsoft Windows Media Player 11 שכרגע זמינה במערכת ההפעלה ויסטא. האשכול יעודכן שתהיה שנה אזרחית טובה ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר הולך להיות בו הרבה גודייס.. תמתין לחודש הבא הרבה הרבה דברים!!.. למה כבד?!.. חחח אחי למה אתה שלישי לכל מה שקשור למייקרוסופט?! לא נוח לך אל תשתמש.. יש הרבה אלטרנטיבות אחרות..
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים WMP ממש לא כבד אחד הנגנים הכי קליםכבד כבד, בהשוואה לנגנים אחרים (VLC, MediaPlayer Classic)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר מדיה פלייר קלאסיק.. הוא מצויין.. בגלל זה קוראים לו קלאסיק!.. משתמש בו לפעמים.. אבל אין על מדיה פלייר.. אני באמת משתמש שם בהכל!!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מדיה פלייר קלאסיק.. הוא מצויין.. בגלל זה קוראים לו קלאסיק!.. משתמש בו לפעמים.. אבל אין על מדיה פלייר.. אני באמת משתמש שם בהכל!! מה אני יגיד לך! בחיים לא השתמשתי במדיה פלייר! תמיד העדפתי להתקין נגן אחר גם כאשר היה לי מדיה פלייר מותקן על המחשב! אף פעם לא אהבתי אותו, אבל כל אחד ואיך שנוח לו!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא אוהב בכלל מדיה פלייר....שמיעת שירים זה ווינאמפסרטים וכתוביות זה BSPLAYER
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים פותח הפוסט, תפסיק להגיד "חכו חכו יש הרבה הפתעות"... זה התשובה שלך לכל דבר, פה, בפוסט על VISTA וכו'...למי איכפת מהפתעות, אני רוצה מוצר בסיסי ולא BLOATED שיעשה את מה שהוא אמור ולא יותר...שמעתי למשל שאחת מההפתעות ב WMP 11 יהיה הרשת שתתחרה ב ITUNES בשיתוף עם MTV.. ממש לא מעניין אותי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.