פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מאילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו?וכמה זה צריך לעלות?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מהיר, עם דחיפת אוויר חזקה.זה בערך הכל...עכשיו יש "שקט" ו"לא שקט" בדרך כלל השקטים גם דוחפים פחות אוויר אני אישית משתמש ב4 מאווררים של 80 עם 37CFM קצת רועשים אבל אחלה קרירות בתוך המארז...
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות? לא הגדרת אאת השימוש והיעוד שלו... :
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר השימוש זה אולי אוורור?אבל אני רוצה לדעת ממש את הנתונים נגיד במהירות מה זה CFM וכמה הוא צריך בערך להיותועוצמת הרעש כמה היא צריכה להיות כדי שזה יהיה שקטעל הדברים האלה אני מדבר
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים כשהוא שאל מה השימוש שלו הוא התכוון איפה אתה רוצה לשים את המאורר? על המעבד? על הכרטיס מסך? איוורור המארז?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר מן הסתם השקט חשוב שליאבל אם המאוורר יהיה שקט ואיטי אז אני מעדיף דיי רועש ומהיר
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים מן הסתם השקט חשוב שליאבל אם המאוורר יהיה שקט ואיטי אז אני מעדיף דיי רועש ומהיראם אפשר להוסיף דגמים/חברות של מאוורים זה יעזור לי80-92 מ"מ שקטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.