עבור לתוכן

צריך עזרה מישהו יכול לתרגם לי את זה לאנגלית ( טקסט קצר מאוד)

Featured Replies

פורסם

המהלכים והצעדים שדוד בן גוריון עשה במהלך חייו סיעו להקמת המדינה ולבסוף הובילו אותו להקים את המדינה בשנת 1948.

דוד בן גוריון עוד מצעירותו התנדב במוסדות ואירגונים ציוניים אשר החדירו בקרב הנוער רעיונות ציוניים.

במהלך חיו דוד בן גוריון הקים למעשה את המפלגה הראשונה בישוב היהודי שהיוותה צעד משמעותי לקראת הקמה של ממשלה ומדינה.

הוא תמיד נקט במדניות ההבלגה שהעניקה לו יתרון על יריביו אצל הבריטים..

בנוסף בן גוריון תמיד סייע לבריטים על מנת לרכוש את אהדתם ולקבל רשות להקים מדינה. במלחמת העולם השניה קרא ליהודים להתגייס ולהילחם בנאצים לצד הבריטים.

הצעד חשוב ביותר שהוא נקט היה העמידה מאחורי תוכנית בילטמור שפתחה את המאבק להקמת המדינה.

ובסתר הוא תמך בהקמת תנועות המרי שפגעו בבריטים.

בן גוריון השתטף בועידות וכנסים בין לאומיים רבים והפיץ את רעיון מדינת היהודים בעולם כולו והביא לתודעה גבוהה.

ובתום המנדט הבריטי באישור החלטת האום החריז דוד בן גוריון על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל היא מדינת ישראל..

תודההה למי שיוכל ממש אין לי כח לחפש בויקיפדיה האנגלית שם יותר מדיי מסובכת אפילו לחמש יחידות ואני לא מצליח לתרגם פה מלא דדברים אז מי שיעזור תודה

פורסם

במה בדיוק התקשית?

ולמה אתה חושב שמישהו פה יעשה בשבילך את העבודה המלוכלכת?

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי יש אנשים נחמדים שיסכימו אם לא אז לא..

פורסם

hamelkim and the footsteps Uncle of boy goryon do during his life syeo to establish the state and eventually hobilo him lekim You are the state by the year of 1948.

Uncle of boy goryon more metzeiroto volunteered in the institutions and organizations zionists approve imbued amid the youth ideas tzyonyem.

during lived Uncle of boy goryon established de facto the party the first in the settlement the jewish sheeyootha to march significant towards establishment neckerchief government vmdine.

he always adopt bmdnyot haeblgha that bestowed him advantage on iribyo acylate habritim..

also son goryon always facilitate to british In order procure the their sympathy and to receive at pleasure lekim medine. bmlhmet the world transduction read to jews to enlist vlhelhm in nazis alongside habritim.

overstep The most important that he adopt was the footing upstream program biltmor that untied the struggle to establish hamdine.

vbstr he subtend bekmet movements i disobeyed shepgeo bbritim.

son goryon hashttf by the conferences and conventions to interpolate national numerous and circulated You are idea The state of the Jews In the world in entirety and brought to the consciousness gboee.

and upon completion The British mandate in the approval a decision of haaom to string beads Uncle of boy goryon on an establishment of Jewish state In the country Israel She is state of Israel..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

ידעתי שיש אנשים נחמדים הרי זה ברור !!!

תודה רבההה לך!!!

פורסם

סבבה,בכיף.

:xyxthumbs:

פורסם

תגיד יחתיכת עילג ... מה זה Uncle of boy goryon (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי שראיתי את זה) !!!!!

פורסם

:lol: :lol: :lol:

בונא תרגום אוטומטי זה קורע... דוד בן גוריון הופך ל Uncle of boy goryon

פורסם
  • מחבר

חחח שמתי לב לזה ותיקנתי..

זה גם רושם SON..וכל מני שטויות

פורסם

תגיד יחתיכת עילג ... מה זה Uncle of boy goryon (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי שראיתי את זה) !!!!!

נראה אותך מתרגם כזה דבר.

במקום לדבר,ואיי איזה

n00b.

=\

פורסם

למה אתה תרגמת?

שלחת את זה לשניה בנזגול נכון? :S

פורסם

אני יכול לתרגם אבל ממש אין לי חשק אולי בבית יהיה בא לי אבל עכשיו יש לי חופש קירסמס :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים