פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים נראה טוב.. יש כרטיס יותר משתלם במחיר של הX700..? (לא משנה איזו חנות.) ועוד משהו..מישהו יודע איך הx700..בOC..? וואלה נראה תותח ומחיר מעולה חבל על הזמן תלך על ה X700 לא תצטער הוא מוביל הרבה לעומת 6600 שעולה יותר ... אולי גם אני אקנה לי אחד ונחליף את 9200 SE שלי חבל שהיבואן לא מביא את הדגם הזה איזה עצבים איתו :-\ הוא עדיין מביא רק ATI RADEON 9600 Pro ו 9800 PRO היבואנים בישראל לפעמים כאלה מעצבנים הם ממש לא מתעדכנים ואני מדבר על היבואנים הבלעדיים ונציגים של החברות... לא איזה סיטונאים שקונים בסטוק מחול
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים וואלה נראה תותח ומחיר מעולה חבל על הזמן תלך על ה X700 לא תצטער הוא מוביל הרבה לעומת 6600 שעולה יותר ... אולי גם אני אקנה לי אחד ונחליף את 9200 SE שלי חבל שהיבואן לא מביא את הדגם הזה איזה עצבים איתו :-\ הוא עדיין מביא רק ATI RADEON 9600 Pro ו 9800 PRO היבואנים בישראל לפעמים כאלה מעצבנים הם ממש לא מתעדכנים ואני מדבר על היבואנים הבלעדיים ונציגים של החברות... לא איזה סיטונאים שקונים בסטוק מחול קנה מksp!!!!!!! יש של powercolor ב580 ש''ח ממש ממש משתלם
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים קנה מksp!!!!!!! יש של powercolor ב580 ש''ח ממש ממש משתלם וואלה תקנה גם לי אחד ? תסתכלו במפרט שלי אולי ירוץ לי עם הכרטיס הזה FEAR כמו שצריך ? חחח כל המחשב העלוקה הזה יעשה לי את הפרמים נמוכים עד הרצפה אבל האמת פעם שמתי GT רוצים לדעת כמה קיבלתי נקודות ? קיבלתי 6520 נקודות מה דעתכם על זה ? מחשב טוב אההה :s05: חחח ובמחשב של ההורים שהוא סמפרון 2500 סוקט A עם לוח של ABIT וזיכרון GEIL של 256MB כפול 2 בזוגי ...קיבלתי תנחשו כמהההה ??? קיבלתי שם 6963 נקודות שזה 500 יותר !!! ואותו כמות זיכרון רק ששם מחשב מעבד אחר של AMD תראו מה זה הבדל עצום וב CPU שלי קיבלתי 339 נקודות ובבית סמפרון 2500 קיבל 512 נקודות !!! אז רק מזה אפשר להבין כמה המחשב מהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס כמו זה מעניין אותי לסקור את 9800 PRO עם שתי המחשבים רק שאני צריך להשיג מאיפה שהוא מה דעתכם על זה אז ?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים בשביל fear עדיף כרטיס של nvidia אני יודע אחי רק ששמים כרטיס NVIDIA במחשב שלי הכל מתחיל להתקע הוא ממש לא אוהב אותו :-\ רק ATI זורם חלק הכל סתם כך דוגמא...6600 GT הטעין לי משחק במחשב הזה לאט יותר ממה שהטעין לי אותו 9600 PRO הבנתוס אחי ?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים יש לך בעיה במחשב.... לא בעיה בכרטיס מסך חחחחחחח אתה מצחיק אין לי שום בעיה במחשב חבריקו המחשב עם זכרונות RDRAM ועובד כמו שד חבל על הזמן זה פשוט המצב ככה זה הכל לא הכל מושלם בתחום המחשבים אם סקירה אפילו אומרת שכרטיס פלוני טוב יותר מההוא יכול להיות במחשב מסוים ישן יותר בדיוק הפוך ... אל תשכח שהאפיק שלי 4X וכנראה סדרה 6 כבר לא זורמת איתו טוב ... לעומת ATI שעובד נפלה וגם המחשב יחד עם הכרטיס סיבה נוספת יכולה להיות שהכרטיס לא של ASUS והלוח שלי של ASUS (והכרטיס ATI שלי של ASUS ) למרות שכרטיס 9600 PRO היה של GIGABYTE עדיין הכרטיס שלי של ASUS עובד הכי נפלא עם המחשב אז אל תגידי לי שיש בעיות...זה לא יפה לדבר על המחשב שלי ככה :'(
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר Evman007.יש כרטיס יותר משתלם במחיר של הX700..? (לא משנה איזו חנות.)ועוד משהו..מישהו יודע איך הx700..בOC ?אתה יכול להגיד בטוח שהX700 בKSP הוא לAGP..אומנם לא רשום PCI E...אבל גם לא רשום AGP....יש סיכוי גדול מאוד שאני קונה אם ל-AGP.... ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים תשלח אימייל לאתר עם קישור ותשאל אותם לפי התמונה שלו והתמונה באתר הבית זה AGP
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים Evman007.יש כרטיס יותר משתלם במחיר של הX700..? (לא משנה איזו חנות.)ועוד משהו..מישהו יודע איך הx700..בOC ?אתה יכול להגיד בטוח שהX700 בKSP הוא לAGP..אומנם לא רשום PCI E...אבל גם לא רשום AGP....יש סיכוי גדול מאוד שאני קונה אם ל-AGP.... ;Dבמחיר הזה לא.אני בטוח שזה AGP.אם אתה רוצה להיות הכי בטוח ,תתקשר ל KSP ותוודא איתם.במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר במחיר הזה לא.אני בטוח שזה AGP.אם אתה רוצה להיות הכי בטוח ,תתקשר ל KSP ותוודא איתם.במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב. תודה רבה רבה..אתה גדול.. איך הוא באובר אבל..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.