עבור לתוכן

אנטי וירוס סיקיוריטי 2005

Featured Replies

פורסם

שלום

בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005.

אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת.

אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security"

מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected"

ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm

אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה

סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים.

אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס.

השאלה שלי הוא:

מה זה "Outbreak Alert"?

האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי וירוס במחשב?

עשיתי הסרה תוכנה אנטי וירוס וגם היתקנתי מחדש XP. ושום שום דבר אין בו וירוסים הכל נקי.

אני לא יודע או לא מבין מה זה אומר?

מישהו מבין את התופעה הזאתי?

טל

פורסם

ניחוש פרוע, נורטון מנסים להפחיד את המשתמשים כדי להצדיק את זה שקנית אנטיוירוס. כמובן שמדובר באזהרה כללית באינטרנט ולא במשהו ספציפיפי בעייתי במחשב שלך.

יותר מתאים כמובן שיהיה רשםו שם OUTBREAK ALERT, ANOTHER STUPID NORTON PRODUCT IN THE WILD...

אולי בכל זאת ה AUTOPROTECT של ה NORTON אצלך מכובה, או לא מוגדר שיעבוד כמו שצריך?

פורסם

זה סה"כ אומר איזה וירוסים עכשו נמצאים בסכנת התפרצות, כלומר יש סיכוי גבוה יותר מהרגיל שתידבק בהם. כאשר הוירוס הזה נמצא בקטגוריית המוגנים (protected) זה אומר שהאנטי וירוס שלהם לא ייתן לוירוס הזה להדביק אותך (או בקיצור - יש סכנה, אבל אל תדאג - אנחנו שומרים עליך). זה דומה להודעה אזהרה שמפרסמים בקשר למחלות של בני אדם (כמו שפעת העופות, ה SARS וכד').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים