עבור לתוכן

חשוב מאוד!! בקשר למונדיאל!!

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יודעים צ'רלטון הגנבים גובים סכום מטורף של כ1000 ש"ח על שידורי המונדיאל.

דברים כאלה יכולים לקרות רק בישראל, בכל מדינה מתוקנת אחרת הכל מסודר ומתוקתק בצורה נורמלית אבל כאן יש את כל העסקנים וכל שאר ירקות שלא אכפת להם מהציבור.בכל מדינה מתוקנת- 190 מדינות בעולם המונדיאל משודר בחינם אבל בישראל כמו כל דבר כאן-רקוב. אז באמת לא לשלם אגורה ולקוות לטוב כי רק ככה אפשר לשנות.

כדי לעשות זאת אנא היכנסו לכאן-http://www.herem.tk/

וחיתמו על העצומה.

פורסם

למה לשבור תראש???

תראו אני לא יודע אם זה ווארז או לא כי מבחינתי זה גם לא ממש חוקי ופייר במדינה דמוקרטית שלוקחים תשלום על כאלה דברים שזכותנו לראות בחינם בכל מקרה

אם זה לא חוקי איפשר לנעול ולא לרשום לי להערות תודה...(אני יבין לבד אם תנעלו)

יש שתי דרכים אחת קצת קשה אבל שווה..

המדריך השלם ל IPTV

מה זה בכלל?

אז ככה: כמו שאתם מנצלים את פס האינטרנט לשיתוף קבצים ככה ניתן לשתף טלויזיה וירטואלית

אני מוריד סטרימים של וידאו ממחשבים של גולשים אחרים וצופה בהם אונליין - אם יש אינטרנט מהיר האיכות לא רעה

גולשים אחרים מנצלים את הפס שלי כדי להוריד סטרימים אליהם וכן הלאה

למה זה טוב?

אפשר לראות ערוצים זרים.

אפשר לראות שידורי ספורט בחינם.

איזה תכנות יש?

pplive

coolstreaming

מאיפה מורידים?

www2.pplive.com/PPLiveSetup.EXE

dl7.mydown.com/soft1/200507/coolstreaming0.44.exe

איפה יש הוראות?

www5.pplive.com/english

www.coolstreaming.org

עזובתי באימש'ך בא לי לראות שידורי ספורט אונליין ואין לי כוח להתקין

www.livesports.co.il

והשניה קצת יותר מסובכת....

כיצד נכה אותם בכיסם ונצפה במונדיאל בלי לשלם ?

א. אם יש לך אינטרנט מהיר ניתן לקלוט את שידורי המונדיאל דרך הרשת.

מדריך ניתן למצוא בכתובת הזאת:

http://www.geocities.com/wewillnotpay/iptv.rtf

ב.לכו לחנות ותקנו ב 5 ש"ח כבל טוב, כזה שמתחבר לאנטנה של הבניין (יש כזה שקע עגול, היה בשימוש לפני הכבלים - נסו ותיווכחו), תחברו את הטלוויזיה ותבדקו שקולטים את התחנה של ירדן וקפריסין.

ברגע האמת, פשוט מנתקים את הממיר הדיגיטלי, מחברים לאנטנה ונהנים מכל משחקי המונדיאל! ממש כמו במדינה נורמלית....

אין לכם אנטנה בבניין? תצטרכו להשקיע שמונים ש"ח באנטנה ביתית טובה. נסו ותיווכחו. כך תקלטו את ירדן וקפריסין ותראו את כל המונדיאל חינם חינם.

ושצ'רלטון יתפוצצו

ג.אם אתם מתעקשים לשלם אז אתם יכולים לרכוש צלחת לווין בעלות חד פעמית של בין 1000 ל 2000 שקלים.

זה קצת יקר אבל תוכלו לקלוט את שידורי המונדיאל + שידורי כל הליגות האירופאיות כולל הליגה האנגלית ולא תצטרכו לשלם לגזלנים מצ'רלטון.

פרטים ניתן למצוא כאן

http://www.sat-israel.com/Forums/index.php

ד.ניתן לשלם לאתרים ברשת שמעבירים את השידורים בתשלום מזערי (כמה דולרים לשנה)

אני לא אעשה להם פרסום חינם אבל קל למצוא אותם ברשת.

פורסם

תיראה שהרגו לי תכדורגל אמרתי מה אפשר לעשות רוב הקבוצות בבעלות פרטית שמנסים כרגע להרוג תכדורסל אני אומר בני זונות

הרבה קבוצות בבעלות עירונית או עמותות

שהורגים תמונדיל אני אומר :pissed: :pissed: :pissed:כל הקבוצות שיכות לאזרחים של המדינות שלהם ולפי דעתי אסור לעשות כסף מניבחרות

על חשבון האזרחים

פורסם

למה לשבור תראש???

תראו אני לא יודע אם זה ווארז או לא כי מבחינתי זה גם לא ממש חוקי ופייר במדינה דמוקרטית שלוקחים תשלום על כאלה דברים שזכותנו לראות בחינם בכל מקרה

אם זה לא חוקי איפשר לנעול ולא לרשום לי להערות תודה...(אני יבין לבד אם תנעלו)

יש שתי דרכים אחת קצת קשה אבל שווה..

המדריך השלם ל IPTV

מה זה בכלל?

אז ככה: כמו שאתם מנצלים את פס האינטרנט לשיתוף קבצים ככה ניתן לשתף טלויזיה וירטואלית

אני מוריד סטרימים של וידאו ממחשבים של גולשים אחרים וצופה בהם אונליין - אם יש אינטרנט מהיר האיכות לא רעה

גולשים אחרים מנצלים את הפס שלי כדי להוריד סטרימים אליהם וכן הלאה

למה זה טוב?

אפשר לראות ערוצים זרים.

אפשר לראות שידורי ספורט בחינם.

איזה תכנות יש?

pplive

coolstreaming

מאיפה מורידים?

www2.pplive.com/PPLiveSetup.EXE

dl7.mydown.com/soft1/200507/coolstreaming0.44.exe

איפה יש הוראות?

www5.pplive.com/english

www.coolstreaming.org

עזובתי באימש'ך בא לי לראות שידורי ספורט אונליין ואין לי כוח להתקין

www.livesports.co.il

והשניה קצת יותר מסובכת....

כיצד נכה אותם בכיסם ונצפה במונדיאל בלי לשלם ?

א. אם יש לך אינטרנט מהיר ניתן לקלוט את שידורי המונדיאל דרך הרשת.

מדריך ניתן למצוא בכתובת הזאת:

http://www.geocities.com/wewillnotpay/iptv.rtf

ב.לכו לחנות ותקנו ב 5 ש"ח כבל טוב, כזה שמתחבר לאנטנה של הבניין (יש כזה שקע עגול, היה בשימוש לפני הכבלים - נסו ותיווכחו), תחברו את הטלוויזיה ותבדקו שקולטים את התחנה של ירדן וקפריסין.

ברגע האמת, פשוט מנתקים את הממיר הדיגיטלי, מחברים לאנטנה ונהנים מכל משחקי המונדיאל! ממש כמו במדינה נורמלית....

אין לכם אנטנה בבניין? תצטרכו להשקיע שמונים ש"ח באנטנה ביתית טובה. נסו ותיווכחו. כך תקלטו את ירדן וקפריסין ותראו את כל המונדיאל חינם חינם.

ושצ'רלטון יתפוצצו

ג.אם אתם מתעקשים לשלם אז אתם יכולים לרכוש צלחת לווין בעלות חד פעמית של בין 1000 ל 2000 שקלים.

זה קצת יקר אבל תוכלו לקלוט את שידורי המונדיאל + שידורי כל הליגות האירופאיות כולל הליגה האנגלית ולא תצטרכו לשלם לגזלנים מצ'רלטון.

פרטים ניתן למצוא כאן

http://www.sat-israel.com/Forums/index.php

ד.ניתן לשלם לאתרים ברשת שמעבירים את השידורים בתשלום מזערי (כמה דולרים לשנה)

אני לא אעשה להם פרסום חינם אבל קל למצוא אותם ברשת.

גם אם "נדפוק את המערכת" זה לא חינם ^_^ זה או 5 או 80 ש"ח =]

פורסם

מה כיף בליראות תמונדיל במסך קטן של מחשב או למי שיש מחשב מחובר לטלויזיה ליראות תמונדיל באיכות של VCD (פחות או יותר)

תמונדיל היה אסור לימכור זה אחד מהדברים ששיכים לעם אבל מה לעשות שהארץ מושחתת יותר מקולומביה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים