עבור לתוכן

מפרט סופי.צריך חוות דעת

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים זה המפרט הסופי שאני קונה מKSP (המממ ולא קונה בחנות אחרת ,כך שאין טעם להציע חנות אחרת ) המפרט הוא ללא כונן DVD ולא סידירום רגיל(לא צריך) כנ"ל ללא כונן תקליטורים(לא צריך). התקציב הוא מקסימום 4500(עדיף פחות) עם הרכבה.לא מחשב OC וללא ציוד הקיפי....אבל כן גיימינג.

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total

K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550

כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total

6800GS 256MB DVI, PCI-E 1390 1 1390

דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total

160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 500 1 500

שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total

12cm Case Fan (Blue Led) 40 1 40

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395

עכשיו השאלה שלי היא : האם אתם מציעים לשנות משהו או שזה טוב כמו שזה...תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מפרט OVERALL די טוב אבל אני הייתי מחליף את הלוח אם ואת הדיסק הקשיח בWD או SAMSUNG! :xyxthumbs:

פורסם

אין טעם בלוח עם כרטיס משולב אם אתה כבר לוקח כרטיס חיצוני.תיקח לוח של אביט KN8 ULTRA.מומלץ.כל השאר סבבה{למה המאוורר?}.

פורסם

תחליף לוח..(הלוח שלקחת מאוד מינימלי..9)

לALBTRON או ABIT..(או דגם יותר נורמלי של גגיה בייט)

פורסם

אין טעם בלוח עם כרטיס משולב אם אתה כבר לוקח כרטיס חיצוני.תיקח לוח של אביט KN8 ULTRA.מומלץ.כל השאר סבבה{למה המאוורר?}.

פורסם
  • מחבר

תודה על החוות דעת.

1.מאוור כי למארז שלי יש רק מאוור 120 אחד מאחורה...ויש מקום עוד לאחד מקדימה...אז למה לא?זרימת אויר :)

2.הלוח אם בעיקרון שמתי כי הוא יחסית זול וקראתי ביקורות שלו ויחסית למחיר שלו יש ביצועים טובים ,אבל אם אתם אומרים להחליף אז אני אחליף :)

רק שאלה מה אתם חושבים על asrock 939DUAL-SATA2 ?

או בכלל לקחת את K8NF-9 של גיגבייט?(550 ש"ח)

3.מי שאמר להחליף בסמסונג...אין סמסונג 160 ג'יגה בKSP ואגב מה רע ב MAXTOR? :\

עוד פעם תודה רבה :)

פורסם

עדיף שתקח לוח עם קרור אקטיבי כמו ה ABIT K8N ULTRA . הציפסט הזה מתחמם. לגיגבייט קרור פסיבי.

פורסם
  • מחבר

עדיף שתקח לוח עם קרור אקטיבי כמו ה ABIT K8N ULTRA . הציפסט הזה מתחמם. לגיגבייט קרור פסיבי.

סבבה :)

נו טוב נוותר על ה160 ג'יגה חח 80 יספיק :)כי אני באמת מנסה לשמור על התקציב כמה שיותר נמוך.............אגב איזה באסה שבKSP לא מוכרים 120 ):

ועוד פעם אנשים ASROCK לא משהו?כי חבר שלי המליץ עליהם ...והאם העניין הזה שזה יתאיםגם לתושבת של AM2 הוא סתם עבודה בעיניים או באמת זה כדאי אם ארצה להחליף מעבד בעתיד?

פורסם

x800xl

ירד לו המחיר אני מאד מרוצה ממנו

פורסם

תחליף לוח. אם אתה לוקח את הדיסק שרשמת זה SATA רגיל (לא SATA II) ולכן גם Gigabyte K8NF9 יכול להתאים.

ה ASROCK המדובר וה ABIT KN8 שגם מומלץ מאוד בחנות שאתה קונה ממנה תומכים ב SATA II. תבחר אחד מהם.

לגבי המאוורר 120, לדעתי המארז הזה עם הספק 400W נמכר כבר עם שני מאווררים, פשוט תברר בחנות עם הטכנאים בזמן הקניה. אני קניתי כזה לא מזמן ב KSP והמארז כלל שני 120mm.

פורסם

x800xl

ירד לו המחיר אני מאד מרוצה ממנו

:s05:

ה ASROCK אחלה לוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים