פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אנשים יש לי בעיהפירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע!ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד.למישהוא יש פיתרון?
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים ספאמר, הישמר לך!אחראי הפורומים כאן מאוד תקיפים בנוגע לספאם, אתה עלול למצוא את עצמך מחוץ לקהילה מהר מאוד בדרך הזאת.אם אין לך שום דבר ענייני להוסיף לדיון, אל תגיב.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר אתה צריך להתקין תיקון מיוחד לWINDOWS XP עם כרטיסי NVIDIAיש לך לינק?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר מישהוא יודע עם זה ישנה עם אני אתקין את הגרסה המלאה של GTA 3 ?ומאיפה אני יכול להשיג את הלינק ל patch של XP ו NVIDIA?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים א. goma, פעם הבאה תכתוב הודעה לתראד רק אם יש לך מידע להוסיף לוב. J.J. פעם הבאה פשוט תוסיף את המידע החדש בעריכה להודעה האחרונה, לא צריך שני הודעות ברצף.ג. מישהוא יודע עם זה ישנה עם אני אתקין את הגרסה המלאה של GTA 3 ?תסתכל שנייה פה: "ברוכים הבאים לפורום משחקים! לחוויה נעימה יותר לכולנו"ד. ומאיפה אני יכול להשיג את הלינק ל patch של XP ו NVIDIA? תראה מה אפשר למצוא בחיפוש נכון בפורום:http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HE/Q306676_WXP_SP1_x86_HEB.exe(להבא....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.