פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק אל תיקח Crosair. הם מעולים (אולי הכי טובים), אבל גם המושקין והמושקין הרבה יותר זולים...
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים למה לא crossiar , זיכרונות מעולים ...זה שאתה לא הצלחת להגיע לתוצאות טובות עם מעבד מסדרה לא טובה , לא אומר ששאר החלקים לא טובים ...
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים רק אל תיקח Crosair. הם מעולים (אולי הכי טובים), אבל גם המושקין והמושקין הרבה יותר זולים... :
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים למה לא crossiar , זיכרונות מעולים ...זה שאתה לא הצלחת להגיע לתוצאות טובות עם מעבד מסדרה לא טובה , לא אומר ששאר החלקים לא טובים ...טוב לידיעתך אני הצלחתי להגיע ל-fsb 150 ולמהירות 2.7Ghz, ורק ברגע שאני מעלה גם את מהירות הזכרונות (כלומר 3:4 Ratio) המחשב נהיה לא יציב. אז לא נראה לי שהבעיה היא במעבד או בלוח האם...
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים למה לא crossiar , זיכרונות מעולים ...זה שאתה לא הצלחת להגיע לתוצאות טובות עם מעבד מסדרה לא טובה , לא אומר ששאר החלקים לא טובים ...טוב לידיעתך אני הצלחתי להגיע ל-fsb 150 ולמהירות 2.7Ghz, ורק ברגע שאני מעלה גם את מהירות הזכרונות (כלומר 3:4 Ratio) המחשב נהיה לא יציב. אז לא נראה לי שהבעיה היא במעבד או בלוח האם...נראה לי ששכחת לעשות בדיקה פשוטה ובסיסית בשביל לקבוע האם הזכרון אשם או לא.memtest-98 למשל.
פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים תקח אם יש MICRON הם אחלה זיכרונות Crusial זאת חברת בד של MICRON ובחלק מהמבחנים ה Micron מנצח את ה Crusial אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ כבר מזמן לא קניתי זכרונות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.