עבור לתוכן

למה אני שונא את החורף

Featured Replies

פורסם

שונא חורף... קרה לכם פעם אחת בשיא הקור בלילה שאתם יושנים והשמיכה נפלה לכם קצת והתעוררתם מרוב קור?? וואי זה ממש מעצבן... אבל אז חוזרים לשינה מהר מאוד

אי אפשר לשטוף ידיים בחורף, והבגדים קפואים כשלובשים אותם וגם הנעליים הכל... מזגן על חום סתם עושה יותר מידי כאב ראש בחדר

עובר אחרי 10 דקות לעומת הקיץ שכל הבגדים נדבקים לך לגוף!!

ובקשר לשינה אני אחד שיושן אפילו אחרי שקיבלתי חישמול (אפילו לא פתחתי עיניים רק אמרתי אחחח וזהו ישנתי מצויין)

אז זה לא כזה מפריע

ואיזה מורה אחד שלי אמר שלא משנה כמה זמן אתה יושן ואז השעון המעורר מצפצף ואז אתה לוחץ עליו ואז הוא מפסיק ואז אחרי 10 דקות הוא שוב מצפצף אז ב10 דקות האלה אתה יושן הכי טוב!!!

• תגובות 77
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואיזה מורה אחד שלי אמר שלא משנה כמה זמן אתה יושן ואז השעון המעורר מצפצף ואז אתה לוחץ עליו ואז הוא מפסיק ואז אחרי 10 דקות הוא שוב מצפצף אז ב10 דקות האלה אתה יושן הכי טוב!!!

אז מה אם אמר... כולה מורה. הם לא חכמים גדולים מדי.

ואגב, הוא טועה.

פורסם

כוסעמק כמה שאהבתי את זה ..!!

יפה אחי .!!

פורסם

אני שונאת את כל הפקקים והשיבושים בתנועה. לא שגם ככה התחבורה הציבורית שלנו שווה יריקה אבל בעונה הזאת זה נהייה בלתי נסבל! אין מקום לעמוד והנהג ממשיך לצעוק "כנסו פנימה" (לאן פנימה? לתחת של אמא שלך?!). אוטובוסים מתעכבים בחצי שעה, נהגים מניאקים שמשפריצים עליך כשאתה מחכה בתחנה או סתם חוצה את הכביש ומה עוד... בטח כבר אזכרתם.

פורסם

סליחה שאני מבאס את חגיגת הדיכאון

אבל יש גם דברים שהם אחלה בחורף ויש אותם רק בחורף .

פורסם

כן, סופגניות במליון טעמים. אבל זה לא הת'רד הנכון. תפתח ת'רד קולינריה או "מה טוב בחורף?".

פורסם

שנאתי חורף, אני שונא חורף ואני לנצח אשנא חורף. זה בדם שלי, בגוף ובנפש. כשמגיע החורף, יש ימים שבהם אני יכול לחסל 4-5 גלילים של נייר טואלט מרוב הנזלת שיש לי (מי שאומר טיפות אף - זה רק מחמיר את המצב אצלי), אני מתעטש 10 פעמים בשניה פעם בכל 5 דקות, אני לא יכול לצאת מהבית בלי לפחות 4 שכבות...

זה מבחינת הגוף.

מבחינת הנפש, ברגע שאני רואה את השמיים האפורים אני מקבל כאב ראש מטורף, כאילו מישהו כרגע לקח פטיש מקבת ודפק לי אותו בראש. זה פשוט הורג אותי. כל הזמן יש באוויר כזו אווירה דכאונית כאילו העולם הולך למות ולנבול עוד רגע. אני כל הזמן מתחנן שכבר יגיע החושך, כי האווירה הזו של בין-ערביים רוצחת אותי נפשית. אני בקושי יוצא מהבית בחורף כי במזג אוויר החרא הזה אי אפשר אפילו להוציא את הראש מחוץ לחלון בלי להרגיש צורך לחתוך את הורידים. חורף זה סתם להיות תקוע באיזה בונקר עם חצי טון פוך עליך בתקווה הקלושה שהחרא הזה מתישהו יגמר.

וזה ממש מגעיל להתעורר בבוקר, לפתוח חלון ותריסים ולראות שאין שמש ושכמעט אף אחד לא הולך ברחוב (שלא בתקופת הקיץ) כאילו העולם מת. זאת לעומת להתעורר בבוקר בקיץ שזה פשוט תענוג. אתה מתרומם מהמיטה, מפהק, מתמתח, קרני שמש מדהימות נכנסות דרך התריסים שלך, אתה פותח את החלון ורואה עולם זז, אנשים הולכים להם ברחוב ונהנים מהחיים, הכול מואר ושוקק חיים. בחורף כשאתה מתעורר ומישהו שואל אותך שאלה מעצבנת אתה מגיב בקללה או באיזו נהמה חלושה אם החורף ממש סחט ממך את כל הכוח שהיה לך. בקיץ, באותו מצב, אתה פוסע ליד אנשים, אומר לכל אחד מהם 'בוקר טוב!', הולך עם חיוך על הפנים, חי כמו שצריך.

ויש גם את כל החסרונות הכלליים. אי אפשר לצאת מהבית בלי לסחוב מטריה מטומטמת, צריך להעמיס על עצמך במלא שכבות, כל יום הופך למסלול מכשולים של האם תצליח להתחמק מכל השלוליות שבינך לבין הביצפר/עבודה או לא. וכפי שהוזכר במקור, יש את האידיוטים האלו שמוכרחים להפעיל מזגן על קור או לפתוח את כל החלונות אפילו שטמפרטורת החדר היא כל כך נמוכה שיש קרח על השולחנות.

בכל אופן, אני לא מתכוון לסבול את החורף החרטא הזה כל החיים שלי. אני מתכנן לפרוש לאיזה אי טרופי שבו כל יום בשנה הטמפרטורה היא לפחות 40 מעלות צלסיוס.

פורסם

אז מה אם אמר... כולה מורה. הם לא חכמים גדולים מדי.

ואגב, הוא טועה.

כמוך אני שונא מורים

והם לא חכמים גדולים

אבל המשפט הזה מאוד נכון לגביי :hat:

פורסם

CommandoGuard , אתה היפוכונדר אמיתי

אבל גרמת לי לצחוק קצת, אז קבל ח"ח  :xyxthumbs:

וגם.... תן חיוך, הכל לטובה  :)

J0HNiE , אין לי שנאה למורים. אני פשוט לא תופס מהם חכמים גדולים.

במקרה של המורה שלך, אנחנו ישנים הכי טוב לפרקי זמן תוך כדי השינה. יש חלקים בשינה שאנחנו יותר עירניים ויש כאלה שבהם אנחנו פחות. זה הכל.

פורסם

במזג אוויר החרא הזה אי אפשר אפילו להוציא את הראש מחוץ לחלון בלי להרגיש צורך לחתוך את הורידים.

חחחחחחחחחחחח :lol:

אז אתה אומר בעצם שהחורף קיים בשביל להזכיר לנו כמה שהקיץ הוא דבר טוב? ת'ה צודק...

אה ועוד דבר מעצבן בחורף שעכשיו רציתי לעשות ואי אפשר... אי אפשר לקחת את הכלב לחר*ן בחוץ כי יורד גשם!! :cwm21:

פורסם

4:45 בבוקר- השכמה עם הקפצת פח"ע

5:00 בבוקר- טבילה במים הקפואים ועמידה בחוץ רק עם בגד ים כמה דקות

9 בבוקר- הפלגות במדים רטובים עד הערב

6 בערב- מסע או מד"ס

2200 התארגנות לשינה לפני עוד יום של כיף:)

צחוקים בצבא...

פורסם

4 יושן

5:00יושן

6:00יושן

20:30 יושן

פורסם
  • מחבר

^^^

רק בחורף או תמיד ?

פורסם

מתי שבה לי

פורסם

חח כמו חבר שלי(שגם לו קוראים אביב במקרה).

לא בא בכלל לתיכון שלו רק ישן כל היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים