פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים יצרנית זכרונות מכובדת ויצרנית שבבים בעצמהבד"כ הזכרונות שלה מצוינים אך מתאפיינים במחירים גבוהים קצת בארץ
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים לא ידוע לי על שום קשר בין SpecTek או SpekTek לבין Micronידוע על קשר בין Micron ל Crucial (האחרונה חברה בת של הראשונה) אולי התבלבלת איתם?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר הבעיה היא שקניתי 2 זיכרונות 256 במהירות 400 של חברת סאמסונג אבל לא יודע מה היה הבעיה שלהם והם לא עבדו בדואל צ'אנל אז לקחתי למעבדה כי יש לי עוד אחריות והוא בדק ושם לי 2 זיכרונות של 256 במהירות 400 והם עובדים עכשיו בדואל צ'אנל אז סתם רציתי לדעת איך הזיכרונות של החברה הזאתולא טעיתי הזיכרונות של החברה מיקרון טק
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני לא בטוח אבל אני שמעתי שהזכרונות של SpekTek נעשים ע"י שבבים לא ממש מוצלחים של Micron.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני לא בטוח אבל אני שמעתי שהזכרונות של SpekTek נעשים ע"י שבבים לא ממש מוצלחים של Micron.זה גם מה שאני ניסיתי להגיד..
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני לא בטוח אבל אני שמעתי שהזכרונות של SpekTek נעשים ע"י שבבים לא ממש מוצלחים של Micron.אני מוצא את משפט זה נכון , אבל לא אוכל לאמר שהוא תקף לכל הזכרונות כי סה"כ הזכרונות של Spectek הם סבירים מבחינת המפרט הטכני ויכולות OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.