פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר אנסה להסביראני רוצה לעשות לי עמוד כזהhttp://www.zooola.co.il/Zooola_TV/Zooola_TV.htmליתר דיוק יש לי תוכנה שאם אכניס לה לינק מדויק היא תשדר הטיוי/רדיו [כמו בקישור]כך שאני יכול לסדר בה תחנות ובמאחק קליק אחד להגיע לתחנה ברצויההבעיה: הלינק של ערוץ1 [לדוגמא] איננו מספיק מדויק שכן כשמגיעים לדף יש צורך ללחוץ על קישור - בלי לחיצה על הקישור לא מגיעיםלטיויניסיון להעתיק הקיצור ע"י מקש ימני בעכבר גם לא מביא לתוצאות הרצויותבקיצור: צריך לינק שגלישה אליו ישר מפעילה הטיוי [כמו בקישור למעלה שהבאתי] ושאינו מצריך לחיצה נוספת
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים כשה MEDIA PLAYER מנגן את הקובץ, תלחץ כפתור ימני עליו וכנס ל PROPERTIES, יש שם את הקישור הישיר לקובץ..
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר השידור נעשה בדפדפן והמדיה פלייר לא נפתחךפתוח רדיו/טלויזיה שייך למילניום הקודם - אני רוצה לראות ולשמוע במחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זו לא הקפצה, אבל בכל מקרה לא מקובל להגיב פעמיים ברצף. aorpaz, השתמש בבקשה בכפתור העריכה (בצד שמאל למעלה).
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לא נראה לי שתוכל למצוא לינק ישיר לוידאו שלהם. יותר נכון, הלינק הישיר לא יעבוד.עשיתי view source על הדף המוקפץ בצפיית מבט לחדשות האחרון, ראיתי שם אזכור לסרבר של castup (החברה שמארחת את הוידאו עצמו). כשפתחתי אותו ראיתי רק את הנגן אולם זה לא התחיל להראות את השידור, לדעתי בגלל שהסרבר שלהם יודע ש"פגעתי" בו שלא מהאתר של רשות השידור (השערה בלבד) וחסם אותי מהצפייה.אם אתה בחור מאוד מאוד מוכשר כמובן שתוכל לזייף את אותו web reference שיראה כאילו הגעת מ-iba.org.il גם תוכל לבנות איזה web service חביב שיעדכן את הלינקים אצלך יומיומית כי מן הסתם הם לא חצובים בסלע.תשובה של שורה אחת: שכח מזה אח שילי... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.