עבור לתוכן

תעזרו לי לשמוע את 88FM , רשת ב ולראות ערוץ 1 .

Featured Replies

פורסם

אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי

הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]

פורסם
  • מחבר

בב קק ששש ההה

פורסם

אתה יכול לנסות להסביר את עצמך שוב פעם?

פורסם
  • מחבר

אנסה להסביר

אני רוצה לעשות לי עמוד כזה

http://www.zooola.co.il/Zooola_TV/Zooola_TV.htm

ליתר דיוק יש לי תוכנה שאם אכניס לה לינק מדויק היא תשדר הטיוי/רדיו [כמו בקישור]

כך שאני יכול לסדר בה תחנות ובמאחק קליק אחד להגיע לתחנה ברצויה

הבעיה: הלינק של ערוץ1 [לדוגמא] איננו מספיק מדויק שכן כשמגיעים לדף יש צורך ללחוץ על קישור - בלי לחיצה על הקישור לא מגיעיםלטיוי

ניסיון להעתיק הקיצור ע"י מקש ימני בעכבר גם לא מביא לתוצאות הרצויות

בקיצור: צריך לינק שגלישה אליו ישר מפעילה הטיוי [כמו בקישור למעלה שהבאתי] ושאינו מצריך לחיצה נוספת

פורסם

כשה MEDIA PLAYER מנגן את הקובץ, תלחץ כפתור ימני עליו וכנס ל PROPERTIES, יש שם את הקישור הישיר לקובץ..

פורסם

aorpaz, אסור להקפיץ. קרא בבקשה את חוקי הפורום.

פורסם

לחלופין, תפתח רדיו, תדליק טלוויזיה ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

השידור נעשה בדפדפן והמדיה פלייר לא נפתח

ךפתוח רדיו/טלויזיה שייך למילניום הקודם - אני רוצה לראות ולשמוע במחשב

פורסם

תפסיק להקפיץ בן אדם...מי שיודע יענה לך , סובלנות

פורסם

זו לא הקפצה, אבל בכל מקרה לא מקובל להגיב פעמיים ברצף. aorpaz, השתמש בבקשה בכפתור העריכה (בצד שמאל למעלה).

פורסם

לא נראה לי שתוכל למצוא לינק ישיר לוידאו שלהם. יותר נכון, הלינק הישיר לא יעבוד.

עשיתי view source על הדף המוקפץ בצפיית מבט לחדשות האחרון, ראיתי שם אזכור לסרבר של castup (החברה שמארחת את הוידאו עצמו). כשפתחתי אותו ראיתי רק את הנגן אולם זה לא התחיל להראות את השידור, לדעתי בגלל שהסרבר שלהם יודע ש"פגעתי" בו שלא מהאתר של רשות השידור (השערה בלבד) וחסם אותי מהצפייה.

אם אתה בחור מאוד מאוד מוכשר כמובן שתוכל לזייף את אותו web reference שיראה כאילו הגעת מ-iba.org.il

גם תוכל לבנות איזה web service חביב שיעדכן את הלינקים אצלך יומיומית כי מן הסתם הם לא חצובים בסלע.

תשובה של שורה אחת: שכח מזה אח שילי... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים