פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים עד כמה עצלנים אנשים יכולים להיות!!! תיכנס לאתר של אניטל ותיבדוק!!!! אתה לא חייב לעזור אבל תשמור את ההערות שלך לעצמך! ישראלי מצוי! 4 גי'גה. קצת פרטים: http://www.homeworkcomputer.com/?cnt=b5&id=9&prodID=16143&prt=
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים כן , 4 סלוטים ואתה יכול עד 4 ג'יגה (פשוט יש לי אותו אז הייתי חייב להתערב )
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר בתור אחד שיש לו אותוהאם הוא לוח אם טוב?פשוט טמאו לי שהוא לא טוב לעריכת וידאו?כמו כן האם יש בעיה שאני ישים שם זכרונות מגדלים שונים?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אתה לא חייב לעזור אבל תשמור את ההערות שלך לעצמך! ישראלי מצוי! דווקא הוא צודק 100%, יש גבול לעצלנות... הרבה אנשים פה פשוט מתעצלים לכתוב שורה בגוגל או באתר הבית של התוכנה\מוצר שהם מחפשים.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים דווקא הוא צודק 100%, יש גבול לעצלנות... הרבה אנשים פה פשוט מתעצלים לכתוב שורה בגוגל או באתר הבית של התוכנה\מוצר שהם מחפשים. לא הוא לא צודק! אולי הבנאדם לא יודע אך לעשות את זה?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים בתור אחד שיש לו אותוהאם הוא לוח אם טוב?פשוט טמאו לי שהוא לא טוב לעריכת וידאו?כמו כן האם יש בעיה שאני ישים שם זכרונות מגדלים שונים?עניתי לך על הרוב בפרטי אבל למען השאר , אין בעייה לערבב זכרונות מגדלים שונים, יש לי 2*256 ו1 512 , ולא שמעתי שום דבר בסגנון על העריכת וידאואבל אני יכול לומר לך שזה לוח מאוד אמין, אבל מיושן כבר אם אתה קונה אותו עכשיו , סוקט 478 ואפיק AGP אבל בטח כבר עשית את השיקולים שלך (שלא לדבר שעל OC כמובן אין מה לדבר , כמו בכל לוח של אינטל ..)
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים כל המעבדים החדשים של אינטל הם בסוקט 775 , הצ'יפסט די מיושן , אפיק AGP שמהר מאוד ייצא לגמרי משימוש, כל הכרטיסים החזקים היוםעובדים בpci-e ואלה שבAGP עולים יותר, קיצר זה לוח טוב אני מרוצה ממנו אבל אני ממש לא ממליץ לקנות אותו למערכת חדשה, זה לוח שמאוד יגביל שדרוגים בעתיד
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים dr computerx-dudeלא בא לכם לעזור? אל תעזרואבל התבטאויות כאלה תשמרו מחוץ לפורוםפעם הבאה שניכם תקבלו אזהרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.